torstai 19. huhtikuuta 2012

Ostoksia

Heipparallaaa...
Tänään on vapaapäivä ja kävimme mieheni kanssa ostoksilla. Lidliin oli tullut mukuloita ja muuta kivaa puutarhajuttuja myyntiin.
Mukaan tarttui nämä...

Eli daalian juurakoita, ruostekukan mukuloita, gladioluksen mukuloita, taimienkasvatuslaatikoita ja lobelian taimia.
Toisesta kaupasta ostettiin multaa 50 litraa. Riittää vähäksi aikaa muutella taimia isompiin ruukkuihin.
Suunnittelen laittavani noihin pikku laatikoihin kaalien siemenet, niitä on montaa lajia ja noihin mahtuu melkein 100 tainta, niin eiköhän tule kaalin taimia.


Näyttivät minusta ihan hyviltä nämä ostokset.
3 daaliaa, 15 gladioluksen mukulaa ja vielä nuo ruostekukan 15 sipulia, niin tulee paljon lisää multapurkkeja tähän pöydälle, pitää raivata tämä kone pois tästä :)

Kevät on vähän edennyt täällä, eilen tuli lunta ja räntää vielä reippaasti. Ajelin pyörällä kaupungilla ja oli tosi huono keli. Onneksi uusi lumi suli pois, eikä jäänyt maahan.

Tänään näin kaupungilla ensimmäiset krookukset jonkun kerrostalon seinustalla ja kuulin peipposen laulavan. Ihanaa ja aurinko paistoi jo tänään. Meidän piha on luminen, ei mikään kasva vielä.
Koivusta ollaan saatu mahlaa tiputettua, ainakin 3 litraa päivässä.

Kirjoittelen tuonne Kukista-osioon jotain pihani kukista. Harmi kun ei ole tullut edellisinä vuosina otettua niistä paljoa kuvia, tänä vuonna sitten toivottavasti saan enemmän kuvia.

Vapapäivän kunniaksi leivoin vielä tiikerikakun, vaikka en itse sitä juuri syökään, niin pitää jotain olla vierasvaraksikin. Ja tykkäähän mies ainakin...1 kommentti: