perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kirsikka kukkii

Hieno päivä oli, vaikka tukkonen...nimittäin mulle tuli flunssa. Ei ole ollutkaan sellaista moneen vuoteen. Olen yrittänyt parannella sitä vaikka millä, vihreällä teellä, sitruunalla, tyrnin marjoilla, piparminttuteellä, valkosipulilla yms. Pää on silti kuin "haminan kaupunki".
Vaikka olenhan minä kuitenkin pihalla puuhaillut, kait se on helpompi jotain puuhata, kuin istua sisällä ja voivotella:)
Sain lopulta niitettyä kaikki nurmikot, paitsi metsäistä aluettä. Sen saa mies niittää isommalla leikkurilla tai viikatteella, siellä kasvaa niin paljon koiranputkea ja nokkosta ym.

Tuon vaahteran söivät jänikset viime talvena, jätin se kuitenkin pystyyn koska istutin sen juurelle kärhön, jos siitä tulisi "kiipeilypuu". sen ympärillä kasvaa tulikellukkaa, vasta muutama kukka on siihen avautumassa.

Ihailin myös kasvimaan takana olevaa kukkapaljoutta. Puna-ailakkia kasvaa joka paikassa.


Kirsikkapuukin kukkii.


Kimalaisia on siinä ja siperianhernepensaassa paljon. Pörinä vain kuuluu.Tämä on taas mun miehen projekti, Fordson Super-Dexta- traktori. On purkanut sen ja maalannut jo melkein kokonaan. Seuraavaksi irrottaa eturenkaat, puhdistaa levyt ja maalaa. Ja ostaa uudet renkaat. olen aika monesti ollut apuna milloin mutterin laitossa, ja milloin missäkin hommassa.


6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Siis hieno traktori. Meni äsken kirjaimet sekaisin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kyllä sillä kummasti jaksaa myllätä pienellä pihalla. Noita 60v.paikkeilla olevia miehiä tuntuu nämä pikkutraktorit kiinnostavan kovasti. Ovat lapsesta lähtien oppineet niitä rassaamaan. Ihme kun saa purettua sen ja sit vielä koottuakin ja toimii vielä.

  VastaaPoista
 4. Näkeekö teitä Somerolla tai Hyvinkään Rauta ja petrooli -tapahtumassa? Meillä on harmaa ferguja muutama... ja vaikka itse en ole traktoripuuhissa mukana edes mutterien pitelijänä (välillä toki käyn ihailemassa), niin noissa tapahtumissa on hauskaa frouvallakin. Ja sitten välillä ihmettelee myös, että mistä kiven alta nämä kaikki tyypit on tänne löytäneetkin :-)

  VastaaPoista
 5. hei, Anonyymi. Eipä tule lähdettyä kauempana oleviin tapahtumiin, kuin mitä täällä Pohjois-Karjalassa on ollut. Kyllähän siellä varmasti olisi paljon näkemistä

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista