torstai 26. heinäkuuta 2012

Heinäkuu lopuillaan


Ihmettelin tätä kasvia koko alkukesän, että mitähän sieltä tulee? On siinä niin mahtavat lehdet, yli ½ metriä joka suuntaan. Joskus vuosia sitten kylvin kyllä jotakin tulikukkaa, en nyt löydä tietoa siitä mikä laji se oli.
Liekö tämä ukontulikukka vai tummatulikukka? Harmaahtavat karvaiset lehdet. Heteet ovat hieman punertavat. Korkeutta on tällä kyllä ainakin kaksi metriä. On niin iso, ettei tuommoinen mahdu kukkapenkkiin. Se kasvaakin tuolla ylijäämäkukkapenkissä. Oikeastaan kukkii nyt ensimmäistä kertaa. Kylvin silloin siemenet kukkapenkkiin, eikä ne siellä kasvaneet noin valtavasti. Nyt varmaan tulee siemeniä tuosta runsaasti :)
Tuo musta muovipussihökötys on lintujen pelätin, koska vanha mansikkamaa on siinä alla :) (kahisee tuulessa)Niin se tuo aikakin hurahtaa :) ajattelin ottaa tämän kesän leppoisammin, mutta taas tulee aherrettua töissä kuitenkin. Nyt on kylläkin lyhemmät päivät ja lyhempi työmatka, jotta työpäivään ei mene kuin (noin) 7 ½ tuntia / päivä.

Tämä viikonloppu on vapaata ja olemme lähdössä käymään Tampereella ja asuntomessuilla. Saa nähdä minkälaisia puutarhoja sieltä löytyy.
Toivottavasti jotain mielenkiintoista tänne blogiinkin asti.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: