sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kaamoksen karkoitusta...

ja "rengasmatka" tuli tehtyä perjantaina. Nimittäin käytiin ostamassa autoon uudet talvirenkaat naapurikaupungista. Samalla sain ihastella hienoa ruskaa matkalla. Että voikin olla muualla hieno ruska!
Omassa pihassa puut ei näytä miltään, vaan lehdet ruskehtuvat ja tippuvat pois. Olisin kuvannut tienvarsilta hienoja keltaisia koivuja ja vaahteroita, jos olisin saanut auton pysähtymään (Mies kun ei sellaisten juttujen takia pysähtele :))
Kaamos varmaan karkoittuisi jos asuisi tällaisessa talossa.Siis ihanan värinen villiviini.

Muutenkin se oli ihan hyvä reissu. Kävimme poistullessa suolla, jos olisi löytynyt karpaloita, mutta ei niitä näkynyt. Senkin edestä löysimme puolukoita ja mustikatkin olivat vielä ihan hyviä, siis syyskuun lopussa!
Sitten kävimme Miehen kotipaikalta omenoita poimimassa ja hänen serkkunsa luota saimme myös omenoita (hänellä on niitä paremman makuisia) ja lanttuja. Olemme nyt kuin hamsterit, kaikki paikat on kesän satoa täynnä.

Kotipuutarhasta otin pois jo mustuneet koristekurpitsojen kasvustot. Niitäkin oli kasvanut paljon, mutta eniten oli tullut niitä värittömiä vaaleita kurpitsoita, enkä tiedä mitä niillä tekisin. Kait jätän ne ulos, jos linnut söisivät niitä.

Huomenna onkin jo lokakuu. Mukavaa alkua uudelle kuukaudelle!

1 kommentti:

  1. Mukavaa lokakuuta sinullekin!
    Taitaa nuo miehet olla samanlaisia, jarrut autosta löytyy vain kotipihassa.

    VastaaPoista