torstai 4. lokakuuta 2012

Puuhastelua

Mitäpä sitä on tullut puuhailtua näin lokakuussa? No sitä sun tätä.
Tällaista keksin ruveta värkkäämään kokeeksi.


Tällainen siitä sitten tuli.


Olkoon tässä mun "tassukuva", koska ei ole muita tassuja meillä :)


Eipä illallakaan oikein osaa olla mitään tekemättä, ei tule teeveestäkään niiin mielenkiintoista ohjelmaa, että seuraisi sitä koko ajan sitä. Piti ihan kaivaa neuleet esiin, vanha keskeneräinen sukkapari oli ja sitten löysin loppuerän langasta, niin aloitin pienemmän sukan neulomisen. Eka sukka on neulottu, toinen sukka onkin sitten vaikeampi yleensä tehdä kuin ensimmäinen.

Puolukoitakin kävin tänään vielä keräämässä litran lähimetsästä ja vielä niitä siihen jäikin, kerään huomenna loput.
Kasvimaalta hain kuivatukseen lehtikaalia ja pinaattia. Ihmettelen vaan minkävuoksi olen kylvänyt kolme penkillistä pinaattia. Enkä edes pidä pinaatista, mutta pitäähän sitä säilöä sitten kuitenkin.


Lehtikaalit näyttää vielä "muhkeilta"

Tässä vielä minun kasvattama "jättikurpitsa" "Hieman" jäi pienemmäksi kuin jättikurpitsat yleensä :)

Yle kertoi seuraavaa 3.10.12: "Viikonloppuna jaettiin jättikasvisten SM-kisojen palkinnot. Suomen jättikasvisyhdistyksen järjestämässä kilpailussa kuninkuuslajiksi voisi nimittää keltaista jättikurpitsaa. Voitto korjattiin tänä vuonna huikealla Suomen ennätystuloksella: 716 kg! Kuopiolaisen Jari Hämäläisen kasvattama kurpitsa on siis painavampi kuin keskivertolehmä."


Tuota lehtiselleriäkin tuli kasvatettua ihan liikaa omiin tarpeisiin. Keväällä on niin vaikea hillitä kylvämis- ja kasvatusintoa. hohhoijaa...

1 kommentti:

  1. Tuohan on todella ihana tassunalle! Hienosti keksitty. Ja komea on kurpitsa.

    VastaaPoista