torstai 15. marraskuuta 2012

Etsintää ja näpertelyä

Viime viikonloppuna "jälkikasvu" auttoi asentamaan tämän pienen, vanhan läppärini uudelleen, jotta toimisi vielä jonkin aikaa. Kun sen kamerankin tilasin, ei ole vielä mahdollisuutta ostaa uutta läppäriä, joten tällä on koetettava pärjätä :) ( Nämä kun ovat nämä bloggaukset ja netissä surffailut Niin tärkeitä hommia :D )
Kaikki yritin ottaa talteen koneelta, mutta Kirjanmerkit unohdin tallentaa mihinkään. Sinne olin laittanut monen monta blogi-osoitetta, joita lueskelin, mutta en ollut kirjautunut niihin. No nyt ne on kadonneet...

Eilen yritin etsiä niitä blogeja, onneton kun en muista niiden nimiä, tai edes kirjoittajia. voihan minä...enkä edes muista mistä minä niitä löysin, jonkun toisen blogin kautta niitä olen löytänyt. Ainakin yksi niistä on kateissa, siinä oli hyvin värikäs tausta, käsityö-, kirpputori yms jutuista siinä kerrottiin.

Hyvin paljon löysin Aivan ihania blogeja, osaan liityin lukijaksi jo ja osaa lueskelen "salaa". Jotenkin minua kiinnostaa nyt retroilu ja vanhat astiat, sekä vanhojen talojen korjaus-jutut, kirppis-löydöt yms.

Tämän idean löysin Virkattu lintu-blogista.


Näette tässä minun sisäkukka osaamattomuuteni ;) Mulla eivät kukat sisällä kukoista. Tämäkin limoviikuna käy hyvin risusta, sydämien ripustukseen. Hahhaa

Eilen maalasin myös yhden lasipurkin hopeamaalilla lyhdyksi.


Ei ihan sellainen tullut kuin ajattelin, ehkä yritän tänään tehdä toisen valkoisella maalilla ja sydämet saisi olla vähemmän tarkkarajaisia.

Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Näpertely on kivaa ja ihan hieno on tuo lasipurkin maalaus :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kuulla, että muutkin säheltävät tietokoneensa kanssa. Mutta ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Sen on elämä opettanut.

    VastaaPoista
  3. PS. Minä muuten löysin sen kadoksissa olevan blogin...Ja liityin lukijaksikin nyt. Voitte arvata Mikä oli kadonnut blogi :D

    VastaaPoista