torstai 22. marraskuuta 2012

Pimeän päivän piristäjiä

Kaupassa käydessämme oli meille tuotu tällainen päivän piristäjä, ihana kranssi. Oi oi, on siinä ollut näpertämistä tässäkin. Ihania ihmisiä ON olemassa.


Ostin kaupasta munkkirasvaa ja sulatin koristekurpitsan sisälle linnuille ruokaa siitä, laitoin sekaan kauraa ja auringonkukansiemeniä. Saa nähdä kelpaako niille.


Lintujen seuraaminen on niin mukavaa. Niillä on niin vähän aikaa päivästä valoisaa syöntiaikaa, jotta on kiire hankkia syömistä.

Eksyimme kaupungissa myös kirpputorille ja eikös taas jotain sattunut silmään. Lähinnä mies ihastuu joko kristalliin tai tällaisiin kiiltäviin kuppeihin. Sanoinkin, että oot kuin harakka joka kerää kaikki kiiltävät esineet ;)) Tällainen kahviastiasto lähti meille tänään.


Bavaria käsinmaalattu 22 kar kultaus, liekö sitten hyvä vai huono ostos. En tiedä.
5 kommenttia:

 1. Kaunis kranssi ja hienot kahvikupit. Raaskiiko tuollaisista mitään juodakaan, kunhan peilailee kupin kyljestä omaa kuvaansa.
  Kiitos muuten vinkistä, nytpä tiedän, mitä tehdä jääkaapista löytyvälle munkkirasvalle.

  VastaaPoista
 2. En tiedä onko hyvä vai huono ostos,mutta näyttävä ainakin!

  Miks kukaan ei tuo mulle noin kaunista kranssia kauppareissun päätteeksi?? Ihmettelen vaan kovasti ;D ;D

  VastaaPoista
 3. Tuskinpa raaskii noista kupeista juoda kahvia, enkä ainakaan uskalla niitä tiskata, jottei vaan mene rikki. Mies huolehtikoon niistä itse.

  Kyllä linnut näkyy tykkäävän munkkirasvasta, ainakin 10 tinttiä oli kerralla syömässä kun yhden "kurpitsakupin" laitoin ulos tuohon koriin. Muistan kun lapsuudessa aina laitettiin käytetty munkkirasva purkkiin ja jäähtyneenä ikkunalle, josta linnut kävi syömässä. Silloin ei ollut kaupoissa erikseen linnuille ruokia myytävänä.

  VastaaPoista
 4. Kranssisi on hieno! Hauska idea tuo kurpitsajuttu!

  VastaaPoista
 5. No johan olet komiat Bavariat löytänyt!!

  VastaaPoista