lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukuun 15.luukku

Tonttulan joulutouhut jatkokertomus


Näköjään Jooseppi-tonttukin on jo saanut piparinsa valmiiksi. Hän heiluttelee tässä yhtä piparia. Nyt he saavat laittaa lasten lahjapusseihin jo piparitkin. Tuleekohan tontuille riitaa siitä, minkä muotoisia pipareita laitetaan pusseihin, sydämiä, tähtiä vai enkelipipareita? Oli vielä kuusenkin muotoinen muotti, mutta tuo onneton tonttutyttö Emppu on hävittänyt sen.Tässä istuu ja ihmettelee Tiina-tonttu pikkuveljiensä kanssa, että miten nämä jaetaan.

...jatkuu huomenna...
jatkan tähän vielä...Eilen perjantaina kirjastossa sattui käteen Voimakirja niminen pieni kirjanen. Niina-Matilda Kuusiston kirjoittama. Joku johdatus tässäkin.
Siinä on Naiskalententerista koottuja voimalauseita ja kuvia. Kirjaa voi käyttää antamaan suuntaa elämässä, avata mistä sattuu ja saada johdatusta siitä luvusta.
Tässä yksi luku:

"Ilmentymisen iloa
Ajatuksesi ja varsinkin toiveesi ilmentyvät ympärilläsi sitä suuremmalla nopeudella, mitä vahvempi on luottamuksesi näkymättömän olemassaoloon. Taianomainen arki odottaa sinua aivan nurkan takana. Uskalla heittäytyä elämän syliin ja toivoa jotain kaunista kohdallasi, sitten vain hatusta kiinni ja silmät auki. Elämä ilmentää sinulle sitä, mitä ympärillesi ajatuksissasi luot. Saatkin Olla tarkkana sen suhteen, mitä ajattelet ja toivot. Jos kuljet aina murhe sylissäsi, saat lisää murhetta tiellesi. Jaksa iloita yksikin päivä ja jo pääsee ilo ilmentymään myös huomisessa. Sinun sisimmässäsi on elämäsi makeimmat pääsyliput.

Oma hetki
Tule tietoiseksi omista ajatuksistasi, jotta voit huomata, miten ne näyttäytyvät arjessasi. Kirjaa joitakin hauskoja ilmentymisen tapoja ylös. Niiden tanssi ympärilläsi on jatkuvaa. Uusi maailman kokemisen taso avautuu sinulle sitä mukaa, kun jaksat tiedostaa ajatuksesi ilmentymisen pieniä ihmeitä."

Voimakirja; Niina-Matida Kuusisto

2 kommenttia:

  1. Herkullisia pipareita on tontut leiponeet

    VastaaPoista
  2. Hyviä ajatuksia kirjassa. Pitänee tutustua siihen tarkemminkin.

    Emppu on tainnut salaa itselleen vaan leipoa kuusenmuotoisia herkkuja :)

    VastaaPoista