perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuosi alkanut

Näinhän se on vuosi sitten alkanut. Ihanaa, joulu on ohi, hiljalleen olen koristeita poistanut.
Mies ei raaski tosin luopua kuusesta, mutta loppiaiseen asti olen antanut sille armonaikaa. Tällainen "jouluähky" on mulle uutta, ennen olen "nauttinut" joulusta jopa nuutinpäivään asti. Nyt oli tässä niin paljon muuta puuhaa ennen ja jälkeen joulun, jotta ei se enää jaksa kiinnostaa.
Nyt on viety ehkä autolastillinen vaatteita UFF:n laatikkoon, kun sen ovat nyt saaneet tähän kylälle :) Samoin viety vanhoja aku ankkoja yms paperitavaraa paperinkeräykseen.

Siinä siivotessa löytyi joskus ommeltuja tilkkutyöharjotelma tilkkuja, osasta tein sitten patalappuja ja viskaan entiset uuniin. En keksi mihin voisin käyttää osaa näistä tilkkutöistä, joten aion viedä nekin kirpputorille. Aion viedä myös kaikki ennen joulua tekemäni sydämet ja linnut sinne. Jospa niitä joku tarvitsisi. Jotenkin tuntuu, ettei huvita tehdä mitään uutta, kun ei entisestä raaski luopua. Yritän nyt pitää mielessä, jotta luovun entisistä jos teen tai ostan uutta.


En ole vielä :D päässyt edes aloittamaan lenkkeilyä laihduttamisesta puhumattakaan, vielä on yksi pahuksen suklaarasia tuolla jemmassa. Nautitaan se vielä porukalla tässä loppiaisena ja sitten aloitan pudottaa lopputalven kuluessa ainakin viittä liikakiloa.
Olisi kyllä ollut hyvät ilmat lenkkeillä, ei ainakaan pakkasta ole, mutta toisaalta onhan tässä tullut tehtyä lumitöitä lenkkeilyn asemesta.
Tässä vielä kuva tapaninpäivästä, silloin oli vielä pakkanen, nyt ei ole ollut kuvausilmoja, vaan harmaata keliä.Jos ketä ahdistaa uudenvuoden lupaukset, niin tässä vinkki mitä kannattaa lupailla ;)

HelsinginSanomien Nyt-liitteessä oli tämä juttu uudenvuoden lupauksista:

Lahja sinulle
Nytin lukija


Laihdutan kunnes saan housut jalasta.

Menen autolla vain silloin, kun en jaksa kävellä.

Tupakoin vain, jos meinaa mennä hermot.

Lähden lenkille, kun olosuhteet ovat hyvät.

Juon vain konsonanttialkuisina viikonpäivinä.


Helppoja uudenvuodenlupauksia


Oikein mukavaa viikonloppua ja Loppiaista!


7 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin niin kiristää housun vyötäröä,että...mutta olkoon nyt vielä..jos sitten ens viikolla ryhdistäytyisi :)

  VastaaPoista
 2. Kumma tuo joulu kun se tarttuu reisiin ja vyötäröön:)
  Ihanan iloisia patalappusia.

  VastaaPoista
 3. Tilkkutyösi ovat ihania; löytyisikö niille jokin muukin myyntipaikka kuin kirppari. Katselin torstaina telkusta dokumentin amerikkalaisista lihavista ja ohjelma kyllä laittoi hiljaiseksi. Syyllistäminen ei kuitenkaan auta ketään, mutta jos hissukseen saisi elämäntapoja muutettua.
  Lumen kolaaminen on sen verran rankkaa hommaa, ettei sen lisäksi enää tarvitse lenkille lähteä, ellei halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin myös torstaina sen dokumentin ja kyllä tykkäsin. Asiallista kerrontaa ja taustalla kiersi muropaketit yms hiilarihöttö purkit. Katson seuraavatkin ohjelmat, jos voin.

   Poista
 4. Eipä tullut katsottua. Dieetit vaihtoon katsoin kyllä. Pitäisi ryhdistäytyä...

  VastaaPoista