sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Haaste osa 1.

Sain Eijalta Lehmihaka-blogista tämän haasteen;

Säännöt ovat seuraavat:

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista


Koska tämä on aika pitkä juttu, aloitan ensin kertomalla itsestäni asioita;

1. Olen perheeni ainoa lapsi, vanhempani olivat melko vanhoja saadessaan minut.
2. Olen ollut "aina" pienikokoinen, koulussa pienin luokaltani.
3. Olin aina huono liikunnassa ja urheilussa. Olin aina viimeinen hiihto- ym kilpailuissa. Pesäpallo oli ihan hirveätä. Minua ei saisi millään seuraamaan urheilukilpailuita.
4. Nuoruudesta lähtien olen pitänyt itseäni liian lihavana, vaikka senajan kuvista katsottaessa en näytä lihavalta.
5. Sairastuin vähän yli 40:senä kilpirauhasen liikatoimintaan, joten kilpirauhaseni tuhottiin ja syön nyt loppuikäni thyroxiinia.
6. Minua paleltaa usein, (ehkä tuon edellisen kohdan takia) joten en pidä yhtään talvesta.
7. En osaa sisustaa huusholliani. Ensin pitäisi hävittää melkein kaikki huonekalut jne, eikä se ole mahdollista. Talo jossa asun ei myöskään ole unelmatalo, pitäisi muuttaa yhtä sun toista kohtaa, jos haluaisi mielen mukaiseksi esim. keittiön kaapit, lattiat ym.
8. En pidä autoilusta, en osaa enkä halua ajaa autoa.
9. En pidä saunomisestakaan, paitsi jos pakkasella paleltaa hirveästi, silloin käyn saunassa.
10. Jos kiinnostun jostain asiasta, paneudun siihen perinpojin.
11. 90-luvun laman jälkeen olen ollut välillä työttömänä. Varsinainen silppu- ja pätkätyöläinen. Ihmeen pitäisi tapahtua, jos joskus vielä saisin vakituisen työpaikan.

Tässä haasteen ensimmäinen osa. Jatkan toisen kerran.

*****************************************************************************************************************


Leivoin tänään harjoituksen vuoksi Ruunebergin torttuja. Ohjeen otin HS:sta. Jos joku haluaa sitä, lisään tähän myöhemmin sen.


Mulla ei ole oikeita vuokia, vaan teen aina paperivuokiin ja nyt tällaisiin sydänvuokiin. En ole ennen tätä sydänvuokaa käyttänyt ja kyllähän nämä tortut ainakin irtosi vuokista, kun voitelin ne ennen paistamista.


:)) Ja pitihän sitä ostaa siemeniäkin kun halvalla sai, 5 ps/2 €. Nyt on tuoksuhernettä ja sinisiä kukkia. Ei puutu kuin porkkanaa ja kait niitä salaatteja pitäis vielä hankkia.

Huomenna olis sitten kampaajalle meno päivällä. Tulee ainakin käveltyä päivän lenkit sillä reissulla. Yritän nyt tehdä edes kaksi puolen tunnin lenkkiä/ päivä. Nimittäin painossa kun ei ole tapahtunut laskua, sen alun kilon pudotuksen jälkeen. Jospa sitä piristyisi vähitellen valon lisääntyessä.

Heleätä helmikuun alkua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Jos olen päätellyt oikein, olet saanut tuon blogeissa jo jonkin aikaa pyörineen 11 kysymyksen haasteen 'alkuperäisen' version. Kirjoitin tästä vasta:
  http://saveajapapuja.blogspot.fi/2013/02/11-kysymysta.html

  Jos saan sanoa, niin tämän haasteen vastaamisessa vaaditaan jo pitkämielisyyttä. Mielestäni haaste ei ole onnistunein, kun se vaatii haastetulta niin paljon. Tarkoitushan on kuitenkin pitää vain hauskaa ja huomioida blogiystäviä.

  Olen jo muokannut useampaa haastetta minulle mieluisaksi. Varmasti joidenkin mielestä se ei sovi. Toisaalta haasteet olivat jo jonkin aikaa kiertäneet ennenkuin päätyivät minulle. Standardivastaukset oli siinä vaiheessa jo luettu moneen kertaan. En kokenut tunnotuskia kun hiukan mukiloin haastetta uuteen uskoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on tuossa miettimistä. Kyllähän se on vapaaehtoista niihin vastaaminen. Musta ainakin tuntuu etten mitenkään keksi 11 blogia kelle tuota jatkaisi.

   Poista
 2. Mukava tietää sinusta enenmmän. Joitain yhteläisyyksiä huomaan, en miekään mikään iso ole, vain156-157 saunomista inhoan ja urheilu ei ol mielekästä:))))

  Mie vaan kiertelen ja katselen siemenhyllyjä, vielä en ole ostanut yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä ne koulun liikuntatunnit antoivat aikamoisen rokotuksen liikunta kohtaan ;))
   Hiihtämäänkin opettelin uudelleen varmaan 10 v. sen pakottamisen jälkeen. Nyt on sekin taas jäänyt.
   Siinä mielessä on hyvä ostaa siemenet nyt, kun on valikoimaa. Ennen olen jättänyt viimetippaan, niin novat vienee jo just ne mitä ostasin. Niinku viime keväänä etsin kesäkukkia, ei silloin löytynyt.

   Poista
 3. Kampaajalla piristyy aina kummasti! Minäkin olen ainoa lapsi. Olisi mukavaa, jos olisi sisaruksia, vaan kun ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaipaisin minäkin, muutkin sukulaiset ovat niin hajallaan, ettei niitä tapaa. Miehen puoleltakaan ei ole paljon ikäisiäni sukulaisia.
   No nyt ainakin paistaa jo aurinko. Hienoa lähteä tuonne ulos!

   Poista
 4. Minäkin vihasin koulussa liikuntaa, olin aina viimeinen joka huudettiin joukkueeseen ja en vieläkään ole pystynyt antamaan liikunnanopettajille anteeksi sitä, kuinka huonosti meitä "ei niin liikunnallisia" lapsia kohdeltiin...

  Mutta kiva kun otit haasteen vastaan, nämähän kannattaa tosiaan ottaa sillä lailla löysin rantein :D En itsekään millään keksinyt yhtätoista haastettavaa ja tuo kysymysten keksiminen oli yllättävän vaikeaa!

  VastaaPoista
 5. Kiva idea tehdä tortuista sydämen muotoisia. Nuorimmainen juuri tuossa piipahti ja sanoi noiden vadelmien näyttävän niiiin herkullisilta :)

  Minä olen vastannut useampaankin 11-kysymyksen haasteeseen,mutta kerran vain laittanut eteenpäin. Jokainen toimikoon niinkuin parhaaksi näkee,eipä tämä nyt niin vakavaa hommelia ole.

  VastaaPoista