perjantai 8. helmikuuta 2013

Mukavaa viikonloppua!


Eilen käytiin kaupungissa, mutta enpä kerennyt käydä katselemassa mukavia liikkeitä. Jäivät vielä toiseen kertaan. Fida-kirpparilla pyörähdettiin katsomassa uutta ilmettä, se kun muutti toiseen pakkaan alkuvuodesta.


K-kaupoissa on nyt tarjouksessa tulppaaneja. Raaskin kerrankin ostaa niitä itselleni :) kun yleensä olen liian pihi ostamaan mitään "ylimääräistä".

Ainakin täällä Pohjois-Karjalassa on nyt mainiot ulkoilukelit, aurinkoa ei kylläkään näy, mutta pakkasta on vain -7 astetta. Paikoitellen on kyllä liukasta, eilen kaupungilla näin monen pyllähtävän kadulle. Onneksi ei pahemmin heille näyttänyt käyvän. Joten oikeasti kannattaa laittaa kenkiin liukastumisen estämiseksi jääpiikit.

Joten oikein mukavaa viikonloppua ja unelmoidaan kesästä ja suunnitellaan istutuksia...(kasvimaan "kartta"on jo piirretty, pääsen suunnittelupuuhiin)

Eikun se onkin laskiaisssunnuntai viikonloppuna, joten luistaa paremmin, jos ei laitakaan liukuesteitä kenkiin ;)

Joten liukasta laskiaista!!

10 kommenttia:

 1. Kauniita tulppaaneja! Minä ostin viikko sitten keltaisia. Olivat ilmeisesti aivan tuoreita, sillä ovat vieläkin hyviä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onpas mukavan värisiä tulppaaneja, minäkin ostan yleensä keltaisia, mutta pitääpäs katsella tuollaisia punaisia vaihteeksi, vaihtelu virkistää!

  Minä en ole jaksanut vielä kesän istutuksia miettiä ja pähkäilin tässä kuumeisesti, että mitä ihmettä minä sinne perennapenkkiini syksyllä ostin... No, kai se sitten keväällä selviää :D

  VastaaPoista
 3. Näköjään aina vaan löytyy uusia värejä. Luulin jo, että kaikki on nähty, mutta nuo tulppaanit ovat jotenkin oudon (siis hyvällä tavalla) sävyisiä. Korallinpunaisia? (onko sellaista väriä olemassakaan?)

  Hyvät viikonloput! Kannattaa pysyä pystyssä.

  VastaaPoista
 4. Ihania tulppaaneja! Minunkin oli pakko saada noita ihania kevään tuojia mieltä piristämään! Täällä myös kovasti suunnitellaan kevään istutuksia! =) Kevät tulee ja tuntuu, että nyt se elämä alkaa taas...
  Mukavaa viikonloppua Sinulle!!

  VastaaPoista
 5. Kauniita tulppaneja, melkein samanvärisiä on miullakin tuvan pöydällä.
  Mukavaa laskiaista:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaikille kommenteista! Rupesin vastailemaan tuossa joku aika sitten kaikille, mutta tämä netti tökki niin pahasti, eikä siitä tullut mitään. Joten yhteiset kiitokset!
  Voi olla kamerakin värejä muutellut, en osaa sanoa minkä värisiä nuo on nuo tulppaanit, varmaan K-kaupoissa on samoja kotimaisia joka kaupassa ♥ :)

  VastaaPoista
 7. Oikein passelin värisiä tulppuja!

  Ajattelinkin,että sunnuntaina voisi kiikuttaa ipanat pulkkamäkeen,jos vain sää sallii,ja mikä ettei sitä itsekin voisi muutaman kerran lasketella :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin nappasin tulppaaneja kauppareissulla ja ostin 2 nippua, eli 20 tulppaania on nyt maljakossa. Rakastan varsinkin valkoisia, mutta niitä ei kaupassa ollut. Kokeeksi ostin pinkkejä ja vaaleanpunaisia ja ne on aikas nättejä, keväisiä! Mukavia ulkoilukelejä!

  VastaaPoista
 9. Unelmoidaan, nautitaan pitenevästä päivästä ja haaveillaan keväästä, mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista