perjantai 1. helmikuuta 2013

Piristystä tarvis

Tervehdys taas kaikille! Hienoa kun on jo helmikuu. Lyhyt kuukausi, joka menee yleensä nopeasti.
Eilen oli aikamoinen lumiurakka, kun oli satanut ehkä n. 10 cm lunta edellisyönä. Ulkona on lämpöä 0 astetta, niin saattaapa lumet vähän sulaakin.
Nyt saamme nauttia noin 50 cm lumikinoksista. Se tuntuu aika vähältä lumimäärältä. Olen lapioinut pienet polut lintujenruokintapaikalle, näkyy polut kelpaavan myös jäniksille.


Piristystä toivoen, minulla on nyt joku väsyttävä aika, ei huvita oikein mikään, ei lukeminen, eikä käsityöt. Mikä lie.
Maanantaiksi sain ajan kampaajalle. Jospa sieltä saisi uutta potkua elämään.

Tämä kone tai joku taas tökkii. Firefox lopetti toimintansa, ei auta uudelleen asennuskaan. Opera toimii, mutta se ei taas tue bloggeria.
Joten voi jäädä vähemmäksi täällä oleskelu ;)

Mukavaa viikonloppua teille!

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut vähän samat fiilikset. Ei oikein huvita... Hyvää viikonloppua, Emilie! Onneksi on jo helmikuu.

  VastaaPoista
 2. Aloitekyvyssä on tosiaan toivomisen varaa täälläkin. Yhtä sun toista tulee tehtyä, mutta käynnistämiseen menee hurjasti aikaa. Noita makoisia appelsiineja kannattaa nyt popsia, ovat herkullisia ja kukkarolle sopivan hintaisia. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Muakaan ei nyt oikein nappaa nuo käsityöt sun muut;mutta ulkoilu kyllä maittaa...onneksi :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Jos kiinnostaa niin käypä nappaamassa haaste: http://lehmihaka.blogspot.fi/

  -eija-

  VastaaPoista
 5. Laiskotus on levinnyt tännekin. Pitää tästä pakottaa itseni hiihtämään, kun on jäänyt tuo liikkuminen vähemmälle. Sitten ladulla sitä nauttii. Tämä lähteminen on vaikeinta. Joskus on kyllä huomannut, kun oikein laiskotus iskee, niin on ollut flunssa tuloillaan. Välillä on hyvä olla hissukseenkin.

  VastaaPoista
 6. Niin satanut on aika paljon lunta. Tosin minä tykkään lumesta. Kun asun rivitalolla niin minulla ei lumitöitä ole kuin tuo oman rapun edusta. Minusta on ihanaa käydä kävelyllä/lenkillä lumisateessa :) Kivaa helmikuuta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on hiukan puhti poissa. Kun sais jostain virtaa. olen ajatellut josko aloittais jotain liikuntaharrastusta.

   Poista
  2. Aurinkoa, aurinkoa alkaa jo kaivata. Lenkillä on kyllä mukava käydä, kävin tänään jo kahdesti ja huomenna lisää.

   Poista
 7. Kiitos kun olit käynyt kommentoimassa blogissani :)Tervetuloa uudestaankin! Mä olen kanssa ollut jotenkin väsynyt monta päivää, olisko jo sitä "kevätväsymystä"...Haukottelee vaan alvariinsa.
  Ps. mun sukujuuret on sieltä Itä-Suomesta, Pohjois-Karjalasta olivat molemmat vanhempani ja olen itsekin lapsena siellä hetken asunut ja viettänyt myöhemmin lapsena kesälomaa äidin kotimökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun kävit täälläkin. Aurinkoa jo kaipaisi pitkästä aikaa, mutta kyllä hyvät yöunetkin piristää. Tänään kävin kahdesti puolen tunnin lenkillä, joten nyt on jo hieman parempi fiilis :)
   ;) Niinhän se Huojuva Lato-yhtyekin laulaa; Rakkaus ja juuret, (nimittäin vetää tännepäin). Ei senpuoleen, viihtyisin minä muuallakin.

   Poista