sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntai mietiskelyä

Ai sunnuntaiko se mennä hurahti tänään? Aika menee niin nopeasti ja tuntuu kuin en saisi mitään aikaiseksi. Välillä olen miettinyt farkku-ompeluksia, mutta en ole saanut aikaiseksi edes leikata osia.
Monta päivää tuhersin nuken peittoa, jotta mitä laitan pehmusteeksi siihen, kun ei ollut oikein pehmustetta. No sitten keksin siihen pehmusteen ja sain sen valmiiksi.
Eilen otin nukkeni pois kaapista ;)  ja laitoin ne "mallinukeiksi"


Tuo pienin on omista lapsuuden nukeista enää jäljellä, toiset ovat uudempia. 

Tänään etsin sitten taas varastosta, kateissa ollutta peltipurkkia ;D Äidillä kun oli sellainen turkoosin värinen vanha purkki jossa oli tanssivia kansallispukuisia ihmisiä reunassa. Olisko ollut kaakao- tai kahvi-purkki.
Se kun sitten vaivaa minua, kun en muista olenko laittanut sen roskiin vai missä ihmeessä se on. Äidin jäämistöä kun on seilannut siellätäällä. Meidän vintiltä miehen kotitalon aittaan ja takaisin tänne. Muuton vuoksi ( 10 v sitten) piti hävittää paljon tavaroita (tää kun on pienempi talo, kuin entinen), Olisko ollut ruosteinen purkki, enkä silloin niitä arvostanut yhtään. 

Lapsena kun on elänyt niiden "retro" esineiden keskellä, eikä niitä silloin yhtään arvostanut, (niinkuin esim. emalisia-ja arabian astioita.) Nyt ne olis arvossaan.Löysin nämä tavarat, vaikka eihän nää olleet edes häveissä. Toin ne nyt sisälle kuitenkin. Laitan ne vaikka kaapin päälle.  No etsintä jatkuu, tai jos lopetan sen ja keksin heti missä sekin purkki on. 

Nyt täytyy katsella yksi lempi-ohjelma; Olipa kerran, telkkarista.
Mun piti vielä sanoa, että olen katellinen ihan,  kun muualla on paistanut aurinko ja täällä on ollut pilvistä. Voihan rähmä!

Hei vaan, mukavaa viikon alkua!

5 kommenttia:

 1. Hienoja esineitä olet "löytänyt". Toivottavasti se turkoosi purkkikin löytyy.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löydät purkin. Kaunis tuo emalikattila!

  VastaaPoista
 3. Oikeanpuoleinen nukke on täsmälleen sellainen (ainoa), joka minulla oli lapsena. Sen nimi oli Satu. Välillä lähti pukiessa kädet ja välillä jalat irti, mutta tosi rakas kumminkin :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivannäköisiä astioita.

  Täälläkään ei ole aurinkoa näkynyt,vaikka kovasti odoteltu ollaankin :/

  VastaaPoista
 5. Meillä paistoi aurinko, mutta olin ihan naatti yöllisen vatsataudin vuoksi, enkä jaksanut mennä ulos nauttimaan. Oli kyllä kiva katsella naapuritalon räystäältä tippuvia vesipisaroita.

  VastaaPoista