lauantai 16. maaliskuuta 2013

Viikko on taas mennyt!

Mihinkähän taas lienee tämäkin viikko mennyt. Tuntuu kuin en olisi saanut mitään aikaiseksi, vaikka monenlaista on tullut puuhailtua. Miten lie tämä maaliskuukin jo mennyt yli puolen välin.
Pojan muuttoa on tehty tälläkin viikolla, aina joitain tavaroita on jäänyt jonnekin komeroihin. Sitten olen järjestellyt omiakin tavaroita taas enemmän levälleen, kun mahtuvat paremmin. Vienyt kukkien alkuja toiseen huoneeseen, seurannut niiden kasvua ja kastellut niitä, harventanut niitä, ihmetellyt niiden liikaa venymistä. En ole vieläkään kerennyt koulia mustasilmäsusannoita. Siivonnutkin olen, vaikka vielä sitäkin puuhaa riittäisi.
Yhden päivän leivoin ja paistoin. Vietettiin pojan tuparit ja isännän syntymäpäivät siinä samalla, unohdin tietysti ottaa kuvia siitäkin.

Neulonut ja virkannutkin olen. En tietty osaa istua illalla ja katsella tv:tä, jotain pitää olla kädessä. Opettelin tekemään näitä afrikkalaisia kukkasia. Nämä langat ( 7-veljestä) ovat minusta liian "tönkköjä", joten pitäisi ostaa jotain muuta lankaa näihin.

Ja uuden pupun tein taas. Etsin luonnonvalkeaa villalankaa kaapistani, eikä löytynyt kuin jotain "ei minkään väristä". Itse olen värjännyt sen, eikä ole oikein onnistunut väri. Olisihan sen voinut värjätä uudelleen, mutta ei tullut mieleen sekään asia, ennenkuin olin kerinyt vyyhdin kerälle, joten joutaa neuloa vähän vihertäväksi pupuksi. Tästä langasta tulee vielä toinen pupu ja sitten onkin vain harmaata villalankaa enää jäljellä.


En ole vieläkään kerennyt laittaa ensimmäistäkään pupua lahjaksi, mutta ensi viikolla lähetän heti maanantaina.
Tässä ovat vielä kaikki kotona.


Eilen perjantaina kävimme sitten ajelulla Kuopiossa. Olikin huikaisevan aurinkoinen päivä, vähän harmittaa istua autossa sellainen, mutta menihän tuo aika katsellessa Matkuksen kauppakeskuksessa ja Ikeassa. Piti ostaa pääsiäiskoristeita, mutta en sitten kerennyt käydä Tiimarissa, Tigeristä ei oikein löytynyt kuin pitsiteippirulla, jota laitan kortteihin. Ikeasta ostin tällaisen pikkulaatikoston, kun oli tarjouksessa.


Tuo on maalaamaton vanerilaatikosto, joten sitä pääsen kohta tuunailemaan. Kai maalaan sen valkoiseksi ja laitan siihen ompelutarvikkeeni.

Tänäänkin oli aivan ihana auringonpaiste, mutta päivä meni siivoillessa ja leipoessa. Enkä kerennyt taaskaan kävelylle. Muutaman pääsiäiskortin tein myös.

Ulkona piipahtaessa yritin katsella olisiko siellä sopivia kuvauskohteita. Oravat pyörivät pihapuussa ja linnut laulelivat, mutta eipä tarttunut kameran filmille muuta kuin tämä pullea harakka .


Tulihan tästä jo pitkä juttu, koko viikon höpinät samalla kertaa. :)

Oikein mukavaa viikonloppua ja aurinkoa kaikille!

13 kommenttia:

  1. Jotenkin tuntuu, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin aika kuluu. Otsikkokin olisi ihan hyvin voinut olla "Vuosi on taas mennyt" :).

    Hyvää loppuviikonloppua sinne! Justiin lenkillä mietin, että jos katselis vaan taivaalle, eikä tuntis kylmää pakkasta, niin voisi kuvitella olevansa jossain etelän lämmössä. Niin sinistä oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, päivä, viikko, kuukausi, kesä, talvi (kaikkein hitain aika), vuosi...niin ne menee ja ikä vaan lisääntyy. Vaikka itse luulenkin olevani vain 25 vuotias.
      Tänään on ihan Pakko lähteä lenkille, on niin hienon näkönen ilma.

      Poista
  2. Vaikka vain harakka tarttui filmille, niin eihän siinä mitään kun on komea kuva. Minäkin olen ihan samoissa tunnelmissa - ulos on päästävä kävelemään. Pitää vain laittaa tuulenpitävää ylle, kun viima tekee kelistä kylmän. Minulla on mittari suojaisessa paikassa ja se näyttää +16!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kylmä tuuli, aurinkoon päin oli kiva kävellä, mut takasin päin tuntui pääkin jäätyvän :)

      Poista
  3. Ihana pupuneiti. Eikö olekkin mukavia neulottavia nuo pupset?
    Miullakin taas uusi aluillaan.
    Oikein iloista alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin iloista pupujen värkkäilyä sinnekin. Jotenkin mua ei kiinnosta pallojen ja munien neulominen, vaan puput on kivoja ;)

      Poista
  4. Hienoja pupuja ja kukkia! Aurinkoista viikkoa, Emilie!

    VastaaPoista
  5. Aika kuluu niin huimaa vauhtia eteenpäin,että ei voi muutakuin ihmetellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, vaikka tunnissa on aina 60 min. Kai sitä vaan ite on hitaampi, joten ei kerkiä kaikkee mitä aikoo tehä :)

      Poista
  6. Niin, minne kaikki aika hurahtaa, kun tuntuu, ettei mitään ehdi tehdä. Ihania nuo sinun pupusesi.

    VastaaPoista