keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hakusanoja ja muuta höpinää

Ensiksi toivotan tervetulleeksi uudet lukijat, ihanaa kun on jo yli 50 lukijaa. Ihan uskomatonta. Kiitos myös  kaikille kommenteista! Aina en kerkiä kaikille vastaamaan, mutta luen kaikki enemmin tai myöhemmin.

Tänään mietin että mitä ihmettä nyt kirjoittaisin, kun ei pihallakaan tunnu  tapahtuvan mitään. Tänään nyt jo oli vähän lämpimämpi, kuin eilen ja lumet ja jäät sulivat etupihalta. Takapihalla ei sulamista juuri huomaa, vaikka se onkin etelänpuolella, mutta kun on lunta varmaan vähintään ½ metriä. (Kirjoitin tätä jo eilen ja moneen otteeseen, jotenkin ei nyt tämä kirjoittaminenkaan ole luistanut)

Olkoon lumet vaikka missä...

Laitanpa tähän nyt ensimmäistä kertaa noita google-hakuja, joilla on tänne tultu :) . Lusikkaleivät pitää pintansa kummasti, mutta tuo ensimmäinen on vähän ihmeellinen haku.

ei kukaan pystynyt soittamaan
neulottujen pupujen ohjeet
lusikkaleiv�t
neulottu tiskikukka
mosaiikkiharrastus
pääsiäiskoristeet
pääsiäismunat 2013
ruusu
tiskikukka
bavaria kahvikuppi sisään maalattu


Meillähän on tasan tarkkaan nämät kahdet kupit bavariaa ( eivät ole sisään maalattuja ). Kullatut kupit osti mies kirpputorilta, kun on ihastunut kaikkeen mikä kiiltää  :) Näitä on koko kalusto, kahvikannu +sokerikko ja kermakko. Jos joku tietää mitään näistä  käsinmaalatuista kahviastiastoista, Olisi mukava kuulla niistä?
Vaalea kuppi on äidiltä perinnöksi saatu halpis kahvikuppi.

Todellakin en ole tässä blogissa muistaakseni soitellut mitään, tai musiikista yleensäkään kertonut. Jospa se tarkoittaa etten ole soittanut suutani  ;)  Pääsiäiskoristeita ei meikä ole ihmeemmin tehnyt, vain niitä neulottuja munia. En oikein niihin kuitenkaan ole ihastunut, enkä neulottuihin palloihinkaan.
Neulotuista pupuista olen kyllä kertonut ihan monta kertaa ja nämä tiskirätit...
Nytpä kerronkin kokemuksiani niistä.

Sitä tiskikukkaa en ole tässä enemmälti testannut, koska sen tein jostain muusta (siitä lähtee väriä) kuin bambu-langasta.
Kokeilussa on ollut kolme Novita Bambu-langasta itse tehtyä neulottua tai virkattua tiskirättiä.


Näistä reunimmaiset ja sitten tämä allaoleva ainaoikein neuleella tehty.
Minusta tämä viimeinen on jotenkin veltompi ja "viruvampi" kuin nuo toiset.

Uutenahan näistä kaikista lähtee nukkaa. Sen huomaa kun pyyhkii esimerkiksi lieden pintaa. Nukan lähtö vähenee pesujen myötä.
Olen pessyt näitä monta kertaa koneessa ja lukemattomia kertoja käsin. Värien lähtemistä en ole huomannut, eli pitävät värinsä.
Minustä nämä ovat  kauniita, kun ne itse tekee, niin saa päättää miten tekee ja minkä värisiä. 
Erityisen hyviä kuivaamaan pintaa eivät ole, ainakaan aluksi, eivätkä kuivana, paremmin toimii nihkeänä. (Eivät kyllä ole nuokaan kaupasta ostetut pöytäpyyhkeet aina hyviä imemään)
Eivät ole alkaneet haisemaan, en tosiaan ole pitänyt niitä märkänä mytyssä pöydällä, vaan ripustan ne lenkistä roikkumaan kuivauskaapin alle. Kuivuvat yönseutuna viimeistään.
Olen tehnyt niitä ehkä nyt taas tarpeeksi, viimeinen ei sitten meinaa valmistua millään :)


Tämä neule on ollut tekeillä jo varmaan yli viikon.
Käsityöt ovat jotenkin talveen liittyvä juttu mulla, kevät kun toivottavasti on tulossa, niin mieli suuntaa johonkin muuhun juttuun.

Tilasin, oisko ollut toissapäivänä uusia tiskirättejä Susannantyöhuoneelta, koska siellä on nyt "tarjoustuotteita" ja painamattomiakin pöytäpyyhkeitä. Aattelin kokeilla ite painaa kuviota niihin. Oli nopea toimitus, tänään oli kirje postilaatikossa. (Ei oo mainos, mut laitan kuvan kuitenkin).


Kivaa keskiviikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ootko muistanut tarkistaa, että teillä on puhelinlinjat kunnossa? Tai kännykät?
    Kun ei kukaan pystynyt soittamaan :D

    Tykkään niin tosi paljon hassuista hakusanoista ja aamulla justiin katselin omiani. Tarkoitus olis laitella niitä taas näkösälle. Oli pari helmeä joukossa.

    Iloista keskiviikkoa sinne sisäänmaalattujen bavarioiden pariin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykät on olleet kyllä kunnossa, vaikka taitavat olla melkein äänettömällä ;)
      Paljon iloa sinne teillekin!

      Poista
  2. Kyllä sitä blogiin tullaan mitä ihmeellisimmillä hauilla, sen minäkin olen huomannut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vasta jokunen aika sitten opin katsomaan niitä hakuja, ihmettelin aikani, että mistä ihmeen hauista ne muut kertoo. Siis en nyt osaa taivuttaa tuota haku-sanaa ;D

      Poista
  3. Eikös ole kumma, vaikka sitä alkaa bloggariksi ihan omaksi ilokseen, on kuitenkin tosi mukavaa, että ihmisiä tulee vakituisiksi lukijoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi mukavaa ja ihan ihmeellistä, en ois vuosi sitten uskonutkaan. Sinähän taisit tullakin jo aika alkupuolella lukijaksi. Ja onhan tässä bloggaamisessa vielä paljon paljon opittavaa.

      Poista
  4. Onnea, tosi mukavasti lukijoita tässä mukavassa ja monipuolisessa blogissa.

    Innostuin tekemää noita bampusia rättejä, sillä siun mallilla, koska se toimii tosi hyvin.
    Mukavaa torstaita:)

    VastaaPoista