tiistai 30. huhtikuuta 2013

Iloista Vappua!


Ihan ei tarkene näin vähillä vaatteilla leikkiä piirileikkiä tänä vappuna, mutta tässä pikkuenkelit tanssii.

Löysin kirjastosta joku aika sitten poistokirjan. Kukkien kieli. Siitä nämä kuvat.
Siinä on kerrottu minkä viestin  kukka kertoo saajalleen :) 

Niinkuin keltainen tulppaani, toivotonta rakkautta. Kirjava tulppaani kauniita silmiä.

Ajattelin, että käytän kuvia vaikka kortteihin, mutta en tiedä raaskinko silputa kirjaa.


Tässä meikeläisen vappu nautinnot, vesirinkeleitä ja kaurakekseja siman kanssa. Hieman vähemmän sokeria kuin munkeissa :)

Pyörähdettiin päivällä kirpparillakin ja olin pyörtyä kun tuollainen omppumuki oli myynnissä hintaan 25 euroa.  Huh, onko tuo niin arvokas. Taisin itse ostaa sen joku vuosi sitten n. 7:llä eurolla. 
Täytyy ruveta arvostamaan astioitaan vähän enemmän. Olisi siellä ollut muitakin pieleen hinnoiteltuja, mutta kun en ilkeä kuvailla ;)

Nyt lopetan höpinät tässä kuussa. Palatan ensi kuussa taas tänne ;D
Hauskaa Vappua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kirppari hinnoitukset ovat nykyisin vähän arvelluttavia. Lastenlapsille olen ostellut paljon käyttövaatetta tänne mummolaan. Käytetyistä saappaistakin pyydetään useita euroja..huh menee jo maku koko touhusta.
  Hauskaa vappua sinullekkin!

  VastaaPoista
 2. Olipa mukilla hintaa, huh.
  Mutta oikein mukavaa vappua:)

  VastaaPoista
 3. Aika tutulta kuulostaa nuo kirpparihinnat :D
  Ei se ole hullu joka pyytää (muttei niin viisaskaan...)
  Kivaa vappua!

  VastaaPoista
 4. No jopas oli mukilla kunnon hintapyyntö. Mutta nättihän se on,että ei siinä mitään :)
  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Kirja onkin mielenkiintoinen. ja omppumuki minkä hinnan ovat pistäneet aivan älytön
  Hyvää aurinkoista vapunpäivää:)

  VastaaPoista
 6. Vaikea välillä tietää, mikä on tavaran arvo. Usein tulee aliarvostettuakin tavaroita. Muutamia vuosia sitten luettiin Hesarista, että erään suomalaisen suunnittelijan teräksiset kahvipannut ovat kovassa huudossa Japanissa. Isä kävi silloin hakemassa kyseiseen malliin kuuluneen pannun autotallista, jossa se oli toiminut tuholaisaineen säilytyspaikkana. Nyt se on putsattuna keittiössä esillä. Varsinkin oman arjen esineitä tulee aliarvostettua.

  VastaaPoista
 7. Toisinaan kyllä tuntuu, että kunhan astiassa lukee Arabia, se myös hinnoitellaan korkealle. Arvioitin omia Arabioitani eräässä "huomisen antiikkia" myyvässä kaupassa ja siellä oltiin kyllä varsin tarkkoja hinnoittelun suhteen. Pienikin virhe tai kolhaisu tiputti hinnan usein lähes olemattomiin. Tavaran täytyy olla todella harvinaista, että siitä esim. keräilijät suostuvat maksamaan niitä huippuhintoja, joita monesti näkyy pyydettävän. Kun nyt olen seurannut omiani vastaavien tuotteiden hinnoittelua, tuo tapaamani myyjä kyllä tunsi hintatason erinomaisen hyvin.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille kommenteista. Kyllä kirppareilla on kaikki arabiat hinnoiteltu "yläkanttiin". Tietty ainahan Voi löytyä sellaisia jotka haluu just sellasen hintaan mihin hyvänsä. Kolhuisia, raapiutuneita, liimattuja kuppeja ja vateja yms oli tuollakin monessa paikassa. Parhaat tavarat ovatkin vitriineissä lukon takana. Emaliastiatkin ovat myös aika kalliita. Mulla on hyvin alhainen hintaraja, kun ei ole sitä rahhaa liikaa, enkä keräile erityisemmin mitään. Mut katselemassa on kiva käydä ;), eihän sitä tiedä, jos sattuisi löytämään jonkun "Aarteen"

  VastaaPoista