keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Uusia kukkia

On tänäänki tullut kaiveltua puutarhassa. Voi kastematoparkoja, kun koko ajan olen häiritsemässä niiden elämää. Kasvimaallekin istuttelin sipuleita ja värkkäsin muutakin, mutta kerrotaan niistä sitten toisen kerran.


Kuvaus: 'Claudia' on tyylikkän komea, liljakukkainen ja pitkävartinen tulppaani. Erottuu kukkapenkistä valkoreunaisine terälehtineen lilanpunaiselta taustalta. Hieno leikkokukka. 
Nelson  Garden sanoo näin

Ei tää mun tulppu ihan näytä siltä, mutta ei se mitään. Sen takia istutin tuohon, jotta sopis noiden vaaleiden narsissien kanssa. Viime syksynä istutettuja tulppaaneita on vielä ainakin kahta lajia nupuillaan, joten lisää kuvia on odotettavissa  ;DOn se kumma voima tällaisella pienellä orvokilla, ku se saa tällaisen "vanhan" mummelin menemään mahalleen maahan tuota ihmettä kuvaamaan  ;D Viime kesän orvokista laitoin tuohon siemeniä, niin pitäs siihen tulla niitä vielä enemmänkin.

 Tämä Abba tulppaani on kyllä aika hieno myös.


Vuohenjuuret kukkii enää vain vähän, pitäisi jakaa nämäkin 

Aamulla kun sain tehtyä kierroksen pihalla, päätin istuttaa Lumikärhön. Ilma tuntui tänään viileämmältä joten sopivan paremmin istuttamiseen. Munhan piti istuttaa viinikärhö (jota en saanut) tähän, kun paikka on aika kuiva ja aurinkoinen iltapäivällä. Eikä mulla ollut sitten toistakaan paikkaa, joten siihen se oli laitettava. Pitää vain kastella. Pitihän siihen auringon puolelle eteen sitten jotain istuttaa, niin siirsin leimukukkaa siihen, eikä sekään ole tietty hyvä paikka sille, kuiva ja kuuma. Laitoin katteeksi heinää ja varjostusta siihen, niin eihän tuo lupsahtanut. 

Eilen jo aloitin seuraavan projektin ;)

Poistan tuosta penkkien välistä nurmikon ja laitan siihen polun pyöreistä sementtilaatoista ja hiekasta. Siihen tulee myös lisää penkkiä, joten saapi taas miettiä mitä laittais siihen. Aattelin sammalleimua nyt ensiks. Pitää omista kukista siirrella, kun tais budjetti täyttyä jo entisistä ostoista  ;)

Naapurista kävi meitä tervehtimässä tällainen vieras.


Mukavaa viikon loppupuolta!

5 kommenttia:

 1. On niin kauniin värisiä tulppaaneita.Kevät on ihanaa aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit tulppaanit. Minullakin on tuon punavalkoisen näköistä tulppaania, mutta keltapunaisena. Tulee varmasti nätti tuosta penkistä, kun polkukin menee välistä.

  VastaaPoista
 3. Ihania tulpaaneja, lumikärhö on tosi upea kukkiessaan, miulla on niitä kaksi.

  VastaaPoista
 4. Abba-tulppaanit ovat tosi hienoja.

  VastaaPoista