torstai 20. kesäkuuta 2013

Nyt on kesä!

Kymmenen kuvaa kesään-haasteen kymmenes ja viimeinen kuvauspäivä oli tänään. Yritän tehdä kollaasia näistä, kunhan kerkiän. Toivottavasti nyt meno vähän rauhoittuisi, on ollut liikaa kaikenlaista touhua ja tohinaa ja alkaa olla liikaa höyryä. Tuntuu siltä, että nyt pitää olla vähän rauhallisemmin jokunen päivä.


Meillä olikin oikein pärinäpäivä tänään, kun piti kaikki nurmikot saada sileiksi ennen juhannusta. Eilen vielä hajosi meidän vanha Stiga leikkuri. Se alkoi kolista kummasti ja veto hävisi kokonaan. Vaikka se on aika iso ja kolho leikkuri, siinä on iso keräyskoppa, johon mahtuu paljon ruohoa. Ja se lähtee käyntiin, minunkin vetäisemänä, kuin unelma. Kaikeksi onneksi mies sai sen kuntoon, oli joku vempain irronnut alhaalta, ja se piti kiinnittää uudelleen. Toinen uudempi leikkuri (Ryobi) on muuten hyvä, mutta en yleensä saa sitä helposti vetäistyä käyntiin.
Voi kun ihana piha on nyt kun on kaikki nurmikot ajeltu. Nyt vaan nautitaan ja grillaillaan juhannuksena.


Mulla ei kuki vieläkään pionit eikä varjoliljat. Siemenestä itse kasvatetut koristetupakat ovat vielä aivan pieniä, samettikukissa on vasta muutama kukka, krassit tuntuu myös olevan hitaita, daaliat jumittaa, eivätkä kasva nekään. Onneksi nämä ostokukat kukkii ihanasti, tänään ostin vielä muutamaan ruukkuun uusia kukkia. Istutushimo on ihan hirmuinen ;) Mut nyt pitää rauhoittua...


10 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Ihania. Hyvää Juhannusta! :)

  VastaaPoista
 3. Lepposaa juhannusta,kauniissa puutarhassasi:)

  VastaaPoista
 4. Mut sulla on varmaan sentään nuput niissä pioneissa? Mun pioneissa ei näy nupun nuppua, eivät taira tänäkään vuonna kukkia. Höh.

  Hauskaa juhannusta sullekkin. :-)

  VastaaPoista
 5. On se ihana tunne kun nurmikot on leikattu ja kaikki näyttää viimeistellyltä! Nauttikaa!
  Hyvää jussia!

  VastaaPoista
 6. Ihanan värisiä kukkia!

  Hyvää Juhannusta:)

  VastaaPoista
 7. Rauhoittuminen tekee välillä ihan terää. Ehtii hiukan nautiskellakin oman käden jäljestä siellä pihassaan.

  VastaaPoista