maanantai 15. heinäkuuta 2013

Maanantain mutinoita ; )))

Tuli ajeltua autossa taas viikonloppuna. Ensin käytiin katselemassa vanhoja tuttuja paikkoja, miten ovat muuttuneet. Nuoruudessani oli Kirkkovuori-niminen paikka vireä illanviettopaikka, kioski, tanssia ja peikkolinnaa sun muuta. Nyt on rannat myyty yksityiselle ja ei ole kuin kaunista luontoa ja järvimaisemaa..Olisko tämä merilokki? Luin netistä että täälläkin on merilokkeja ja kyllä tämä näyttää ihan siltä. Näytti vähän oudolta kun sillä oli tummat siivet, joten otinpa kuvan kun tuo pysähtyi minua katselemaan :)
 Lisäys 16.9. Kyllä tämä lokki on varmaan kuitenkin tutumpi eli selkälokki   ;)

Käytiin lauantaina myös katselemassa kaupungilla hulinaa. Olihan siellä Laulurinteellä paljon porukkaa. Joka vuosi samat roskikset pursuu roskia katujen varsilla, miksi ihmeessä ei laiteta kunnollisia isoja roskiksia kadun varrelle. Rokkikansa varmasti laittaisi niihin suurimman osan roskista, jos niihin mahtuisi. Tyhjiä pulloja olivat jotkut keränneet monia suuria jätesäkillisiä, kyllä on palautusautomaateilla täällä ruuhkaa.

Sunnuntaina käytiin Kesäteatterissa, Juuassa Vuokonjärven kesäteatterissa. Olihan sinne matkaa ja mennessä tuli oikein kunnon kaatosade, hirmuinen ukkospilvi oli sielläpäin. Eipä ole tullut sielläpäin ennen käytyäkään. Ihmeen hieno katettu katsomoinen teatteri niin syrjässä.  Onneksi teatterin aikana ei satanut yhtään.


Multarannan miljonäärit oli kappale. 

Semmoinen hauska hassuttelu, maalaiskomedia tämäkin. Isä olisi halunnut myydä tontteja, poika harrasti timjamin viljelyä ja teki siitä lemmenjuomaa. Pojan äiti ei ollut isän kanssa myyntiaikeista samaa mieltä. Poika tarjosi juomaansa, jota sitten yksi ja toinen joi ja hauskaahan siitä seurasi.

Lopulta porukkaa oli kuin pienessä kylässä ulkolainen tontin ostaja, japanilaisia turisteja ja heidän koiransa, seksikäs vanhempi polliisi, presidentti rouvineen ja heidän koiransa.

Poistullessa oli taas ihan mahtava ukkosenilma. Meillä kotona ei ollut satanut yhtään   :o

Kukkiahan pitää esitellä joka postauksessa :D

 Miekkaliljat alkavat kukkia ;)

 Myskimalvatkin kukkii.

                                               Nauhukset ovat niin mukavan ryhdikkäitäSilkkiunikotkin ovat niin herkän kauniita

Eipä sitten muuta tälläkertaa, mukavaa viikon alkua!

4 kommenttia:

 1. Monet harrastaa tuota pullojen keruuta festareiden ja juhlien jälkeen, ja hyvä niin eivät jää sirpaleina puistoihin.
  Kesäteatterit on mukavia, harrastelijat pääsevät esiintymään ja katsojat nauttivat, istutaan kovilla penkeillä ja kaikilla on kivaa.
  Upeat miekkaliljat, miulla työntäät vain lehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niillä pulloilla ansaitsee, kun niitä on paljon. Monet näyttivät ulkolaisilta, ehkä niitä kerjäläisiäkin.
   Kerran kesässä on käyty kesäteatterissa, talviteatterit onkin jääneet väliin ;)
   Vielä ovat nmiekkaliljat ihan pystyssäkin, mutta tänään kyllä pitää laittaa kepit tuohon ruukkuun. On meinaan aika tuulista ja jos sataa vielä tässä niin voivat taipua.

   Poista
 2. Kesäteatterissa on mukava käydä. Kauniita maisema kuvia ja kukkia.sinulla onkin paljon Valtkka vain Aurinkonauhuksia kaunita ovat:)

  VastaaPoista
 3. Montakertaa se roskaisuus juhlien jälkeen on siitä kiinni,että roskiksia ei yksinkertaisesti ole riittävästi. Vähän samalla tavalla kuin vessoja ei useinkaan ole riittävästi,kun isot massat ovat liikkeellä.
  Minusta Porin Jazz-konserteissa on hyvä systeemi,kun siellä kiertävät jatkuvasti sekä roska että pullopartiot.

  VastaaPoista