lauantai 24. elokuuta 2013

Suunnittelun aika

On nyt aika vuodesta, jolloin on aivan "pakko" miettiä mitä ihania sipulikukkia haluaisi keväällä katsella pihallaan.
Etsin kuvia mitä mulla kasvaa jo ennestään( mikäli selviävät talvesta).

Hyvin vaatimaton valikoimahan mulla näitä on ja kollaasien teossa tulee harmaita hiuksia, kun on vaan tuo surkea Paint ohjelma tässä vanhassa koneessa ;)  Kunpa voittais jostain rahaa senverran että sais uuden koneen :)  
Jäi jokunen kuva varmaan löytymättäkin

Yhden pussin narsisseja jo ostin. Meidän halpakaupan valikoimassa ei oikein äkkiseltään katsottuna ollut niitä mitä haluaisin. Mutta alkaa kohta olla valikoimaa muissakin kaupoissa. Heti kauppaan mennessä katson joko näkyy sipulitelineet ;)))  Jotenkin en ole vielä osannut tilata sipuleita nettikaupasta, siellähän sitä valikoimaa olisi runsaasti.

Aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille!

16 kommenttia:

  1. Näinhän tämä menee..kevättä mietitään.
    Minä olen tänävuonna päätynyt siihen tulokseen että ostan vain niitä sipuleita jotka menestyy, kukkii pitkään ja mistä saan tehtyä näyttävyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en minäkään tavoittele mitään erikoisuuksia. Eikä ole hyvin kalliita mahdollista ostella ;)

      Poista
  2. Luetteloita tulee postin mukana ja niitä tässä tutkitaan, aina vaan tekee mieli jotain uutta vaikka entisiäkin on piha täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli kukkia ihan mahdottomasti, muistan sen viime keväältä. Sun täytyy kaivella uusia penkkejä vaan ;)

      Poista
  3. En nyt kirveelläkään muista, keneltä puutarhablogin pitäjältä sain vinkiksi kollaasien tekoon ilmaisen picmonkeyn (osa ohjelmasta vaatii kirjautumista, onko sitten maksullinen, sitä en ole kokeillut) eli tässä linkki http://www.picmonkey.com/
    Myös Picasalla voi tehdä kollaaseja, eikä siis tarvitse hankkia maksullisia ohjelmia.
    Nettikaupoissa on paljon enemmän sipulivalikoimaa kuin noissa tavallisissa marketeissa. Rahaa saa niihinkin uppoamaan, jos maltti unohtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan. Oishan niitä ohjelmia, vaan hidas kone ja vetelee viimeisiään. Enpä paljoa uskalla nettikauppoja katellakaan, ainakin katson löytyykö tavan kaupoista ensin jotain. Ainakin kaksinkertaiset hinnat näyttää olevan nettikaupoissa.

      Poista
  4. Kauppoihin on tullutkin jo sipuleita , minäkin ohimennen jo katselin niitä tänään.On se jännä miten aina tekee mieli ostaa uutta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin vaan hurahtaa, kun näkee. Ja sitten lokakuulla vielä viimeisiä ostaa puoleen hintaan :)

      Poista
  5. Mullaon lähinnä tulppaaneja ja viime keväänä laitoin ukkolaukkaa, se on hauskannäköinen pallo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukkolaukka on nättiä, on mullakin niitä. Hyvin kasvavat. Viime vuonna istuttelin tulppaaneita, aikaisemmin enemmänkin narsisseja, ne ainakin ovat kestävämpiä olleet.

      Poista
  6. Multa karkasi taas vähän mopo käsistä, kun tilailin Korpikankaalta sipuleita ja perennoja. Tilauksessa on ihan kamala satsi...

    VastaaPoista
  7. Kyllä se on niin aina kun näkee uusia tuttavuksia tekee mieli niitä laittaa vaikka ei oiken mahtuisikaan.Mukavaa viikonvaihdetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja uutuuksiahan tulee jatkuvasti. aina niit' jonnekin mahtuu ;)

      Poista
  8. Onneksi on nettikaupoissa ja ihan livekaupoissa sitten myöhemmin vielä alennusmyyntejä. Niistä tein ihan hyviä löytöjä viime vuonna melko myöhäänkin ja sai parilla eurollakin jotain ihanaa pihalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pitäs katsella sillä silmällä noita nettikauppojakin. Postikuluja vaan ei viitsis hirveesti maksaa, sillä hinnalla saa jo monta pussia sipuleita ;)

      Poista