tiistai 6. elokuuta 2013

Vastaus haasteeseen ja tunnustus

  Sain tällaisen haasteen Seikulta Ripaus vaaleanpunaista-blogista. Kiitos siitä. Olen ollut laiska ja nyt vasta kävin siihen käsiksi ;)

  1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisia. Liitä myös kuva.
  Nyt on paras marjastuskausi meneillään, vuorossa mustaherukan poiminta ja mehustus. Kiehumassa on yksi kattilallinen ja toinen on kerätty jo. Ihailen myös ohikulkiessani näitä ihania liljoja .
  Lilium tiger mix, kaikki kolme liljaa ovat samanlaisia.

  2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
  No vastataanpa sitten
  3  Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
  Joo, niin teen
  Lilium Tiger Mix

  4. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
  Taidanpa nyt jättää keksimättä
  5. Haasta kivoja kavereita ainakin muutama.  Katsotaan nyt ....
  Kysymykset:
  1.Millainen asuinympäristö on sydäntäsi lähellä? Entä millainen asuinympäristösi on oikeasti?
  Maalla, omaa maata ja metsää ympärillä, omakotitalo, eikä meluavia naapureita ihan lähellä. Tämä talo on taajama-alueella, tontti on kyllä melko kookas ja metsäkin lähellä.

  Ensimmäinen keltainen vadelma kypsyy
  2. Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalo kaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla?
  Näistä voisi olla tuo vanha koulu ehkä mukavin, joen tai järven rannalla. Lapsena asuin vanhassa koulussa järven rannalla. Omat hankaluutensa oli, mutta oli mukava touhuta pihalla, metsässä ja käydä uimassa kesällä ja hiihdellä järvellä talvella.

  3. Ostatko sisustustavaroita kaupasta vai käytettynä kirpputoreilta? Mikä on paras ostoksesi, viimeisen kuukauden ajalta? 
  Ehkä sekä, että. En yleensä paljoa osta mitään, mutta joskus tarttuu jotain mukaan kirpputoreilta. Viimeisin ostos on vaaleanpunaiset pahvilaatikot Ikeasta. Pitäs ensin tyhjentää koko mökki, jotta pääsis sisustamaan. En oikein osaa sisustaa, tavarat ja huonekalut vaan on...

  4. Jos saisit lottovoiton, mitä tekisit sillä ensimmäiseksi?
  Riippuu sen suuruudesta. Ensimmäiseksi miettisin mitä teen. Jos se olis miljoonia, vois mennä pari viikkoa miettiessä ;) Jossain vaiheessa ostaisin sen talon maalta (myynnissä on muutama sellainen, se voitto vaan puuttuu)

  5. Haluaisitko perustaa esimerkiksi eläinten vanhainkodin? Miksi ja miksi ei?
  Kyllä voisin perustaa, sinne vanhalle koululle järven rannalle. Pitäisi olla ensin joku joka neuvoisi niiden hoitoa. Nyt ei ole meillä eläimiä, mutta tykkäisin kissoista ja koirista ja muistakin eläimistä

  6. Mitkä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?
  Lähellä kaupunkia ja lähellä järvenrantaa. Huonoa on, että on vähän liian pieni, ja pitäisi alkaa jo kohta remontoidakin, että saisi tästä oman mielen mukaisen.
  7. Jos perheessäsi on lapsia, millainen olisi heidän mielestään unelmien koti?
  Lapset ovat aikuisia, eivätkä halua kommentoida

  8. Kerro kuvin tai sanoin, kotisi kamalimmasta nurkasta.
  No en kerro, ainakaan kuvin. Joka nurkka on kyllä aika kamala, pitäis saada joku Marko paikalle tai kuka tahansa stailaaja kävis. Täynnä kaikki nurkat ja huoneet keskeltäkin ;)

  9. Mikä seuraavista Finelin kahvipannuista, sopisi parhaiten sinun keittiöösi?
  Nyt ei oo tässä kuvaa niistä pannuista, mutta mulla on punainen Finelin kahvipannu. Harmi vaan kun siitä on hattu kadonnut.

  Tässä nämä kysymykset. Nyt on niin, että kaikilla on varmasti paljon haastetta muutenkin, on töihinpaluu, loman loppuminen, koulujen alkaminen, työttömyys jne, etten nimeä kellekään tätä haastetta. Halutessanne tietysti voitte napata tästä nämä kysymykset ;)


Tämän ihanan tunnustuksen sain joku aika sitten Betweeniltä, Rikkaruohoelämää-blogista. Paljon paljon Kiitoksia!
Taidan nyt jättää tämän jakamisen "mietintämyssyyn", teillä kaikilla on niin ihanat blogit, että kaikki ansaitsette tämän.

5 kommenttia:

 1. Tämä olikin kiva :) aina oppii jotain uutta ;) aurinkoa viikkoosi.

  VastaaPoista
 2. Näin kesällä saa ollakin blogin suhteen laiska, ettei puutarha pääse repsahtamaan. :) Mukava tunnustus ja haastis.

  VastaaPoista
 3. Myöhemmin syksyllä sitten taas on aikaa enemmän istuskella koneen äärellä :)

  VastaaPoista