maanantai 16. joulukuuta 2013

Uuden koneen opettelu tauko :)

Nyt on tosiaan vuoden pimeintä aikaa. Tässä vielä yksi lyhtykuva.
Tänään sainkin sitten sen kauan hankinnassa (harkinnassa) olleen uuden läppärin. Kirjoitan tätä vielä vanhalla koneella, eikä tässä ole hiirtä. Outoa on todella käyttää tätä ilman hiirtä, käsi hamuaa väkisin hiiren paikkaa. Hiiri on lainassa uudessa koneessa, kun ei tullut ostettua siihen vielä uutta hiirtä.

Tässä sitä onkin opettelua edessä, ennenkuin saan tään asennettua kuntoon ja oman näköiseksi. Windows8 on niin paljon erilainen.  Toivottavasti toimii tämä uusi kone.
Nyt saattaapi jäädä blogipäivitykset ja kommentoinnit teidän blogeihin vähemmälle vähäksi aikaa.

Hauskaa Joulun valmistelun aikaa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Se Windows 8 oli alkuun jotenkin niin outo, että mulla kesti tosi kauan tajuta, kuinka sieltä pääsee kirjautumaan ulos. Saati sammuttamaan koneen kokonaan muutenkin kuin napista painamalla. Mutta kyllä vaan vanhakin koira oppii :)

  VastaaPoista
 2. Se tuntuu aina niin kurjalta opetella "uudelleen" koko koneen käyttäminen, kun hommaa uusia vehkeitä tai ohjelmia. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä sulle. :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle konelle.Toivotaan että pian tulet sinuksi koneen kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Meillä uusittiin pöytäkone tänä syksynä ja siinä oli tämä Windows 8 opettelussa. Halusin vielä pöytäkoneen ,koska se on nopeampi .Kyllä sinäkin opit .T:marjalellu

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteistanne. Tässä sitä kirjoitellaan uudella koneella. Outoa on, mutta kyllä tähän nyt pitää tottua. Ja kerkiää tottua, jos kestää yhtä kauan kuin entinen kone :)
  Kevyt ja ohuthan tämä on entiseen verrattuna, eikä hurise ja purise.
  Asennettavia ohjelmia on vielä monia, niinkuin kuvankäsittely-ohjelmakin. Olen katsellut Picasaa ja Photoscapea, oiskohan niitä muitakin hyviä. Katsotaan saano tätä julkaistua. Hyvää Yötä!

  VastaaPoista
 6. Onnea nyt uudelle koneelle.minä kans tässä vaihdoin uuteen koneeseen ja hiljainen on,vaik välillä tuppaa temppuilee,,.Photoscapea minäkii käytän välillä,sit on FotoSketcher,jota aloin myös käyttää,siellä on kuvankäsittelyä myös,tosin erimuodoissa,saapi leikattuu kuvaa,kannattaa käydä tutustumassa,,Muksaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista