tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hakusanoja ja kommentteja

Ajattelin kirjoitella jotain taas vaihteeksi. Katsellaan ensin millä hakusanoilla ollaan viimeaikoina blogiini löydetty;
viimeisin virkkaus

*gladius ruukkuun- kyllä, kasvattelin gladioluxia ruukussa viime kesänä, ja ihan hyvin kasvoivat, ainakinparemmin kuin maassa
*grillin teko tiilistä- mies teki grillin tiilistä viime kesänä, tais unohtua tarkemmin kertomatta, mutta jos tässä keväällä kerkiäis siitä kirjottaa tarkemmin
*peipponen- kyllä meillekin on jo peipposet tulleet
*sään ennustaminen matin päivän mukaan- Täällä kirjoittelin siitä, en ole katsonut ihan tarkasti onko pitänyt paikkaansa
*virkatut kukat- näitä on kyllä tullut tehtyä viimeaikoina

Muun muassa näitä on täältä katseltu. Suosituista aiheista, kuten sisustuksesta ja muodista en kirjoita ollenkaan, niinpä ei blogini ole hirmuisen suosittu ollut. Luultavasti en tule noista aiheista kirjoittamaankaan :))


Käväisin tässä yhtenä päivän eräässä suositussa blogissa, jota oli esitelty eräässä lehdessä. Siellä sanottiin että anonyymit bloggarit ovat nykyään ihan Out! Ja pitäisi olla facebookissa ja instagramissa ja ties missä. Ehkä kuitenkin pysyn anonyyminä, enkä mene mihinkään muualle, en naamakirjaan enkä muuallekaan. Olen sitten ihan OUT!  En ole ollutkaan koskaan IN! Mitäs tuolla lie väliä :D
virkattuja kukkia ja pupujakin


Katastan sitten ketkä ovat olleet ahkerimpia kommentoijia. Tutkin tämän alkuvuoden postauksiani ja Taddaa tässä ovat ahkerimmat kommentoijat aakkosjärjestyksessä:
Between
Irma
Kosotäti
Maatuska
Rantakasvi
Ritva
Satu Kukkaiselämää
Seijastiina
Sussi
Tuija

Paljon kiitoksia mukavista kommenteista teille ja kaikille muillekin!
Voisin lähettää Kolmelle ensimmäiselle  tähän postaukseen kommentoivalle, kirjeessä näitä omia virkkauksia tms. ajatuksella; Anna hyvän kiertää !
Laita kommentti tähän kirjoitukseen. (Jos et halua mun virkkauksia tms. Voi mainita siitä kommentissasi)

Tämän jutun asettelu on hyvin kummallinen tässä kirjoittaessa, varmaan tuosta hakusana-taulukosta johtuen, joten jos näyttää kummalliselta antakaa anteeksi :)

Hyvää viikon jatkoa!

17 kommenttia:

 1. Emilie. minä pidän sinun bligista kovasti on oikein mukava blobi mielelläni käyn täällä vierailemassa. Olet virkannut ihania kukkia. Katsoin että minä olen toisena tuossa luettelossa kommentoinut. Ihanaa, ilomielellä otan palkinon vastaa Kiitos, kiitos
  Kaunista viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kivoista kommenteista!
   Laitatko osoitteesi tuohon s-postiin; emilie.p ät luukku.com. Niin laitan sulle jotain :)

   Poista
 2. Minä olen kans sellanen tuntematon bloggari, kun en ole noissa mainitsemissasi instansseissa mukana. Kaikki eivät halua olla eikä tarvitsekaan. Minulle riittää, että joku käy katsomassa postauksiani silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on niin hieno ja mielenkiintoinen blogi, kiitos vaan kommenteista. Laitatko sinäkin osoitteesi tuohon sähköpostiini, niin laitan sulle jotain.
   S-postini on myös tuossa Tietoja minusta kohdassa :)

   Poista
 3. Oletpa taas tehnyt ihania virkkauksia,läällä sinun blokissasi on mukava käydä,kiitos myös sinulle kun olet käynyt minun blokissani,kommentit aina ilahduttavat,mielelläni otan palkinnon vastaan.Aurinkoisia kevät päiviä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaa !. Olet kyllä ollut niin ahkera kävijä täällä, että laitan sullekin jotain pientä, jos laitat osoitteesi tuohon ylläolevaan s-postiin :)

   Poista
 4. Kuule ollaan myö vaan näitä out bloggareita, kirjutellaan omista jutuista
  Mie tykkään tästä siun blogista ihan mahottomasti, nimikin on niin ihana, täynnä iloa ja huumoria, sillä hurahtaneitahan myö ollaan, milloin puutarhaan, milloin käsitöihin ja nyt tähän kesvääseen.
  Oikein iloista kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Juu ollaan vaan anonyymejä, en minäkään kaipaa julkisuuta, ja ihan omaksikin iloksi täällä ollaan :) ja väkerretään sitä sun tätä.

   Poista
 5. Olen tässä miettinyt, että kun arpaonni ei suosinut, niin miten osaisin itse tehdä sellaisen puutarhahipin, tykkäsin siitä niin kovasti. Taitaa jäädä tekemättä, peukalo on niin tuossa keskellä kämmentä:-)

  Sinun blogia on kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, harmi kun ei arpaonni suosinut. Eihän se vaikea ollut neuloa, siinä kirjassa: Arne&Carlos , Neulo kesä kotiisi, on hyvät ohjeet. Paitsi "pojilta" oli jäänyt hiusten-laitto ohjeet pois ;)
   Minä en tehnyt kuin yhden Hipin. Pupuja ja puutarhahiirulaisia olen tehnyt heidän ohjeillaan. En olekaan niiden kuvia näyttänyt täällä vielä. Nuo kukkaset on vieneet minut nyt keväällä, kun ei vielä kukat pihalla kasva :D

   Poista
 6. Minäkin virkkailin jämä-langoista kukkia ihan oman pään mukaan kun en osaa ohjeita lukea - mutta eihän ne nyt noin nättejä ole yhtään kuin sulla.. No, harjoittelu jatkukoon.
  Itse vasta löysin tänne - Kiitos sinun kun kävit Kotipellolla, mutta mukava tänne on tulla - tykkään minäkin kovasti blogistasi<3 Aurinkoa sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kyllä se vaan harjoittelu tekee mestarin. Tietysti langoissakin on eroa, joistakin on hankala virkata. Etenkin lämmintä keliä ja aurinkoa toivoisi! Vaan pakkasia pitää.

   Poista
 7. Minusta täällä on kiva vierailla:)

  Nämä "in -bloggareiden" jutut varmasti liittyvät siihen, että ne haluavat ulkopuolisia yhteistyökumppaneita (=mainoksia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein mukava kun käyt! :) No niinpä tietysti ja voihan näillä ansaita mukavat tulotkin. En vielä ole oikein siihen perehtynyt, joten opittavaa on paljon :))

   Poista
 8. Kauniit virkatut kukat ja nuo alemmat helmililjat!<3

  Out sit ollaan....;D En ole myöskään facessa tai muussa sellaisessa.....Kukin tyylillään....;)
  Ei liikaa niitä minäkorostuksia blogilandiankaan tarvita....;)Oma kuva olisi tietty kiva, läheisempi tuntu...jos niin kokee...;)


  Aurinkoista viikon jatkoa!<3

  VastaaPoista
 9. Vau, ykkösenä! Suotta pyytelet anteeksi, olet aktiivinen kirjoittaja ja blogiasi on kiva seurata.
  Meitä out-ihmisiä taitaa sitten olla enemmänkin. FB:ssa olen, mutta nykyisin melko harvakseen, kun pidän enemmän tästä blogimaaiilmasta. Jos ihan kaikkialla pitäisi olla, ei muuta elämässään ehtisi tekemäänkään kuin istumaan tietokoneen äärellä (tai tabletin, tai kännykän).
  Ihania virkkauksia, aivan varmasti otan vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ne oli aakkosjärjestyksessä nuo nimet. Toki olet yksi eniten kommentoivista, mutta oli tarkoitus laittaa noille jotka tähän kommentoivat ensimmäisiksi noista luettelossa olleista. Voi laittaisin sullekin mielelläni mutta joskus toisella kertaa sitten. Olen pahoillani, kirjoitin varmaan epäselvästi tämän koko postauksen !

   Poista