keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Huh huh huhtikuu

Hui miten kylmäksi nyt meni ilma. Kävin kirjastossa taas pyörällä ja samalla vein arpajaisvoitot postiin, niin sai polkea vastatuuleen ihan täysillä. Hyvä, että samalla tulee vähän kuntoiluakin. :)
Kirjastoon vein ison pinon luettuja kirjoja ja tais tulla takasin melkein samanlainen pino :)
Kirjoittelen kirjoista enemmän tuonne Mitä luen...sivulle.


Tänään oli MaaseudunTulevaisuus-lehdessä eilistä koskeva sarjakuva. :) Pöyrööt
Muuten ei aprillipiloja tullut eilen seurattuakaan. Nettilehdistä en huomannut lukea, niin on pitänyt kiirusta puiden pilkonnassa.

Kevään etenemisestä otin taas vähän vertailukuvia, pysyy totuus mielessä, eikä tunnu niin pahalta tämä viileys.

Paljon enemmän oli vuosi sitten vielä tähän aikaan lunta.
Vasemmalla vuosi sitten, oikealla tänään kuvattu. Tänään ei paistanut aurinko.


Kymmenen kuvaa kesään kohdasta vasemmalla tämänvuotinen kuva ja oikealla viimevuotinen ja vielä vähän myöhemmin otettu kuva.

Joten ei pidä valitella kevään tulon pysähtymistä. Tämä on ollut ihan poikkeuksellisen aikainen kevät.
Vielä ei kuki kukat, mutta toivon että vielä tässä kuussa nuo krookukset nousevat, tuohon yläbanneriin lainasin kuvia viime vuodelta :)Ihmettelen tässä itekseni, minne on yksi lukija kadonnut, eilen oli vielä 99 tänään on yksi vähemmän :)
Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja kiitoksia vielä arvontaan osallistujille ja kaikille kommentoijille edellisiin kirjoituksiin. Nyt tuntuu taas, että takki on tyhjä. Miten tästä jatketaan eteenpäin, mutta katsotaan mitä keksitään ja sen näkee sitten :)))

Hyvää huhtikuuta!


13 kommenttia:

 1. Meillä ei ole lunta enää täällä varsinais-suomessa.Aurinko kyllä paistaa mutta tuuli on kylmä. Mitään ei vielä kuki meidän pihalla joitakin krookuksen piippoja näkyy. Noh, ollaanhan vasta huhtikuu aloitettu mutta miten sitä on aina näin keväisin malttamaton!

  VastaaPoista
 2. No notta tuata aprillipäivä :D. Pohojalaasen mieltä lämmittävä sarjakuva..

  Melkonen oli tuuli tosiaan tänään. Jotenkin hirmu kevyesti meni pyöräillessä ekat kilometrit, mutta ans olla kun piti kääntyä takasin, niin jo oli reidet maitohapoilla :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Pöyrööt on hauskoja ainakin näin pohjalaisen näkökulmasta :D Kiva saada mukavaa postia! Vaikka takki välillä tuntuisi tyhjältä, niin kyllä se aina taas "täyttyy" ennen pitkää :) Mukavaa huhtikuuta.

  VastaaPoista
 4. Hyvä sarjis :D Tosi kylmä tuuli on puhallellut, ja ihmettin koiraa ulkoiluttaessani, että muutama naapuri hääräili pihalla, hyrrr. Hyvää huhtikuuta !

  VastaaPoista
 5. Kevät on todella aikasissa. Täällä kukat kukkii, mutta nyt on taas ollut muutamana yönä pakkasta. Särkyneet sydämet piti peittää kun nousseet pinnalle ja ne ovat niin arkoja.

  VastaaPoista
 6. Kiva sarjis oli :) Ihan samaa kuule katoin viime vuoden kuvista, että lunta oli pikkusen verran enempi, kun nyt on.

  VastaaPoista
 7. Näin on, kylmäksi meni, ilmat meinaan. Kuvistasi näkee hyvin sen, että vuodet ovat erilaisia. Toivottavasti n ilmat alkavat lämpenemään ja saadaan kevät takaisin! Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 8. Kylmää on, lunta höytäilee taas tänäkin aamuna.

  VastaaPoista
 9. Vähissä on lumet teilläkin, samaa kylmyyttä on täälläkin,kuistilla olevia tomaatintaimia pitää suojata kylmältä.
  Lukijoita aina joskus häviää,miultakin on muutama lähtenyt pois, ovatkohan lopettaneet seuraamisen tai oman blogin pidon, en tiedä.

  VastaaPoista
 10. Viime vuosina on saanut tehdä niin paljon lumitöitä pihalla, että tämä vuosi on ollut mukavaa vaihtelua:)

  VastaaPoista
 11. Teillä sentään on vielä luunta...täällä pitää kohta nurmikkoja alkaa leikkaamaan...no ei sentään ihan vielä, mutta lunta ei ole missään..:)

  VastaaPoista
 12. Välillä tuntuu mukavalta tällainen varhainen kevät.

  VastaaPoista