tiistai 13. toukokuuta 2014

Muistoja lauantailta

Oli kaunis päivä lauantaina ja senjälkeen on satanut vettä useana päivänä.  Olenhan minä kuvannut pihallakin jotain, mutta ei ne kukat vaan aukea sateella. Eilen en kerennyt ollenkaan tänne blogiin, koska innostuin (eli hurahdin :) etsimään vanhoista seurakunnan arkistoista esi-isiäni ja muita sukulaisia. Kyllähän niitä sieltä löytyi kun selasin tarpeeksi niitä vanhoja tekstejä.
Mutta laitan nyt lauantaina kuvatut kuvat tänne. Jos asuisi noiden maisemien äärellä, istuiko ja ihailisi rannalla vaan maisemaa? En tiedä.


Vielä yksi "pakollinen" kukkakuva. Ei kunnolla kuki vielä, kun sataa.

Mukavaa toukokuun puolenvälin viikon jatkoa.. 
Alkaa se Eu-ennakkoäänestyskin huomenna. Eikä ole harmaata haisua ketä äänestäis.


20 kommenttia:

 1. Minä kyllä jaksan tuijottaa järvimaisemaa loputtomasti, on tuo niin kaunis. Tosin, ensin pitää päästä uimaan ja sitten voi tuijotella:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vois olla vähän kylmä uida, eikä kyllä näkynyt muita tuijottelijoita, jotkut kyllä ottivat kuvia. Auringonlasku veden äärellä on mulle sellanen menetetty ihanuus, ei sitä näe enää, niinkuin lapsena se oli aina siinäääressä, eikä sitä arvostanut ollenkaan sillälailla.

   Poista
 2. UPEAT maisemakuvat! Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi miten on kauniita maisema kuvat ,kyllä niitä on ilo katsella ja tuo auringon lasku kruunaa kaiken. Kaunis valkovuokko:)

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Meilläkin valkovuokot kukkivat lähimetsässä, tonttimme rajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä ei täällä kasva valkovuokot villinä. En ole vielä ainakaan näynyt missään.

   Poista
 5. Vau,mikä maisema...tuota tuijotellessa sielu lepää varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ranta ja auringonlasku, aah niitä vois katsella vaikka kuin paljon. Tässä lähirannassa ei vaan aurinko laske veden kohdalla.

   Poista
 6. ihmettelen sitä monsuunisadetta joka tänne meille päin piti tänään rantautua. muutama vaivanen tippa tullu koko päivänä..harmaata kyllä riittää, mutta ei edes lammikoita pihamaalla. meidänki kortteeri piti olla pahimmalla mahdollisella sade alueella :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin ihmeteltiin eilen, mutta on yön aikana tullut vettä ihan tarpeeksi, on lätäköillä piha ja räntää tulee nyt. Tais kuitenkin kiertää ne pahimmat pilvet tään Joen kaupungin seudut.

   Poista
 7. heerlijke foto,s de eerste en de vierde vind ik toch wel het mooiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rantamaisemat ovat niin kauniita.

   Poista
 8. Ei ole vielä täälläkään haisuja!! :) Kaunis on toukokuinen järvimaisema. Täälläkin on satanut ja satanut ja väliin nyt kovasti tuullutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla ja yöllä täälläkin nyt tuli vettä ja aamulla räntää on satanut. Eihän tää ole mikään ihme toukokuussa.
   Erään kevään muistan, kun pääskysen poikaset paleltui pesiinsä täälläpäin. Nyt en ole vielä nähnytkään pääskysiä.
   Käen kukunnan kuulimme tuolla samalla reissulla lauantaina :)

   Poista
 9. Mie jätän äänestämättä, tälläkertaa.
  Varmasti mielenkiintoista tuo sukujuurien etsiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin minäkin, että ihan sama kuka siellä istuu Eu-ssa, mulle ei ole mistään yhtään apua mihinkään ongelmiin, mut jos kuitenkin kävis äänestämäsää, kun samalla reissulla voi käydä kirjastossa :)
   On kyllä mielenkiintoista tutkia menneisyyden kirkonkirjoja. Aatella että, miten ihmiset on silloin elänyt. Kirjoissa on sivut täynnä irtolaisia tms mainittuja ihmisiä. Voi kun sais kirjoituksista paremmin selvää ja osais ruotsinkieltä paremmin :)

   Poista