maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesä...kuu loppuu

Näyttää viikonloppuinen "kesä" taas olevan poissa ja vesisadetta tänään taas.
Tehdessäni tuota kesäkuista banneria (vai mikä senyton) luulin että nuo kukat, pionit ja valamonruusut kukkivat tänäkin vuonna niinkuin viimevuonna, mut kattia kanssa. Vain muutama punapäivänkakkara kerkisi avautua. Nyt poistan tuon kuvan taas ja ensi kuussa tulee uusi.
Eikä se maisema sitten paljoa muutu, olipa kesä millanen tahansa :)

Tässä lauantai iltana kuvattuja ruusuja Rääkkylän Paksussaniemessä.
Tavataan ensi kuussa!

8 kommenttia:

 1. Tämä kylmä kesänalku on hidastuttanut kasvua tosi paljon. Pioneissa olisi nuppuja, mutta eihän ne avaudu, kun ei ole lämmintä ja aurinkoa. Meneeköhän tämä kesä villasukat jalassa?

  VastaaPoista
 2. Ehkä tämä kesä on oodi elokuun ja syyskuun väriloistolle.

  VastaaPoista
 3. Surku käy kasveja tänä vuonna. :-( Toivotaan aurinkoisempaa ja lämpimämpää heinäkuuta! Vähän on alkanut hirvittää ajatus, että mitäs jos koko kesä onkin tällainen. Miten sitten jaksaa taas syksyn ja pitkän talven...

  VastaaPoista
 4. Kesäkuu on ainakin ollut melkoisen viileä..toivotaan heinäkuulta lämpöä!

  VastaaPoista
 5. Pannari on hyvin kaunis.ja myös ruusut . Olet kivasti laittanut nuo kuvat yhteen ,minä en osa niin tehdä. olisi kivaa oppia. Muokkaatko Bikassin kautta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kaikille kommenteista! Kiitos Irma! Mulla on PhotoScape ollut viime talvesta asti ja ihan olen ollut siihen tyytyväinen. Ilmaseksi latasin netistä, ja on siinäkin vielä oppimista. Ihan helppo ohjelma ja suomenkielellä vielä :)

   Poista