maanantai 25. elokuuta 2014

Ekana tälläkertaa

mulle tuli flunssa! Voihan pöö...ei ole ollut kahteen vuoteen mitään flunssaa, nytkö ne kaikki iskee vaihteeksi minuun? Oon tietysti nyt ollut enemmän alttiina taudeille, kun liikun tuolla eripaikoissa.  Ja rasitus tietysti on ollut ihan toista, kuin ennen. En kuitenkaan ihan kamalan ylirasittunut ole vielä, vaikka väsynyt olen ollutkin.

Nyt lepäilen tässä muutaman päivän ainakin ja yritän parantua. Mustaherukkamehua hunajalla ja vihreetä teetä sitruunalla ym. "parantavia" juttuja nautin. Valkosipulia ei tunnu vatsa kestävän, ainakaan raakana. Eikä kahvi maistu miltään, eli aika "sairas" oon  :D
Mutta Kyllä se tästä ohi menee.  Ja näin sadepäivinä on hyvä makoilla sängyssä, eikä tarvii marjoja tms keräillä :)

Lauantaina ei vielä tuntunut tauti missään, kun käytiin Joensuussa.Terveyttä teille!10 kommenttia:

 1. Paranemista sinulle! Minullakaan ei vatsa kestä valkosipulia. Lämmintä juomista ja lepoa:)

  VastaaPoista
 2. paranemisia, juo lämmintä ja lepää

  VastaaPoista
 3. Paranemista toivottelen minäkin! Kyllä silloin on oikeasti sairas, jos kahvi ei maistu:)

  VastaaPoista
 4. Vitamiinia ja hellyyttä, sillä se paranee!
  Ja mummon marjamehua...vai miten se oli..
  Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 5. Mullekin käy aina niin, että kun oon tulossa kipeäksi, alkaa ihan ensimmäisenä pelkkä kahvin hajukin tökkiä. Eikä tulis mieleenkään juoda. Hassua. Muuten kun tulee aika useinkin :)

  Kokeile lämmittää keskiolutta mikrossa ja juo kuumana. Superpahaa, mutta auttaa. (Tai sitten se kuuma olut menee sen verran päähän, ettei huomaa olevans kipeä..). En muista, keneltä tän neuvon joskus sain ja kerran epätoivoissani kokeilin ja tepsi tosiaan. Mutta kun en oluesta muutenkaan tykkää, niin ihan sama juoda kuumanakin :D

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Voih..nyt on alkanut se flunssa kausi täälläkin. Helle toi sateet ja viileät kelit siitä se yleensä alkaa! Muista levätä ja parantumisiin.

  VastaaPoista
 7. Flunssa tulee aina yllättäen ja sillä on tapana sekoittaa hyvät suunnitelmat. Hoitele itsesi terveeksi. Näin sateisella säällä ei ainakaan piha houkuttele.

  VastaaPoista
 8. Kiitos blogissani käynnistä. Katselin edellisten postaustesi kukkaloiston, on sinulla siellä kaunista. En ole ennättänyt kesän aikaan kommentoida läheskään kaikkien blogeja, joissa piipahtelen. Oi, kun upeat kukat noissa pylväissä Joensuussa. Ollaan Pohjois-Karjalaan taas menossa mökkilomalle. Koetahan parannella flunssa, minä pidin keväällä tosi kovan taudin.

  VastaaPoista