maanantai 3. marraskuuta 2014

Ei tullut vielä talvi

Sumua ja harmautta on tänään ollut meilläkin. Vaikka eilen satoi maahan lumen, ei siitä ollut kuin rippeet aamulla jäljellä ja illalla ei enää sitäkään. Jotta eipä se talvi vielä eilenkään tullut :)

Sain lopulta valmiiksi nämä epäonnistuneet sukat. Voihan näitä nyt ihan suosiolla pitää, ettei tarvi säilöä ja säästää, niinkuin monia sukkiani säästelen, enkä raaski pitää :)

Ai mikä näissä meni pieleen? Suurin virhe oli vaaleanpunaisten lankojen liian samankaltainen väri. Joten sydämiä oli vaikea neuloa. Tuo valkoinen olisi sopinut paremmin kuvioon, mutta se oli eri lankaa ja vähän paksumpaa. Lanka oli aika ohutta, joten olisi kai pitänyt ottaa ohuemmat puikot jotta olisi tullut napakampi neule. Eikä ollut kiva näitä neuloa, vaan sain valmiiksi kuitenkin.
Nyt pitää kai pitää vähän taukoa neulomisessa. Tuota sydän kuvioo kyllä haluaisin vielä kokeilla toisiinkin sukkiin. Ja sitten on muitakin kuvioita mielessä, mutta nyt luen vaihteeksi kirjoja. Ja annan niskojen levätä.

Tänään on uutisoitu vaan noista suurista tuloista, jotta muuta uutista ei näy lehdissä olevankaan.
Kyllä sitä pikkasen olen miettinyt miltähän tuntuis tienata vaikka vain 15 000€/kk. Mitähän sillä tekis? Ostaisko hirmu hienon asunnon ja ottais paljon siihen velkaa?  No en varmaankaan...
Mutta eihän tuosta ole pelkoa, jotta joutuis tuollasia pohtimaan hyvin paljoa :) 
Kun ei oo, eikä tuu noin isoja tuloja :)

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sukat mie tykkään just tuosta värien samankaltaisuudesta.
  Jos sitä hankkis tuollasen summan ni varmasti kaikki menis kuten menee tämä pieni eläkekkin.

  VastaaPoista
 2. Ze zijn niet alleen heel mooi,maar ook lekker warm denk ik.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Onneksi ei tarvitse miettiä mihin pienen palkkansa sijoittaa:D

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat!!!!

  Kyllä minäkin unelmoin isoista tuloista ja pienistä menoista. Ei tarvitsisi laskea jokaista senttiä...

  VastaaPoista
 5. Sukista tuli oikein kauniit. Suotta olet niihin tyytymätön. Kirjoneuleen tekeminen ei ole mikään läpihuutojuttu - ainakaan minulle.
  Kunpa tienaisi edes sen keskiansion eli noin kolme tonnia kuussa. Ei tässä nyt nälkää ole nähty, mutta joskus olisi kiva elellä vähän huolettomammin. Ainainen kituuttaminen tuppaa välillä suorastaan ahdistamaan.

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo samankaltaiset värit tekevät sukista rauhallisen oloiset. Kauniit ovat!

  VastaaPoista