keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Heipparallaa!

Mulla on tänään vapaapäivä. Ihan outoa, mutta tosi kivaa. Kun on osa-aikatyö ja nyt menen klo 7:ksi ja on kuusi tuntia päivässä, niin voi tehdä viikon työt 4:ssä päivässä. Hienoa!

Niinpä eilen illalla  aloitin joulukorttia väsäämään. Ostin tarvikkeita jo aikaisemmin ja hölmöyksissäni satuin ostamaan 3-D kortti kuvia. Enhän minä sellaisia ala tekemään kuitenkaan, niin käytän kuvat muuten.
Eihän nää kovin kummoisia ole, mut laitan tänne kuvat kuitenkin. Ja lisäähän näitä on tehtävä, kunhan tulee taas sellainen fiilis :)


Ainakin voin itse katsella, millasia kortteja oon tehnyt minäkin vuonna :)

Lintuja olen yrittänyt katsella näkyisikö, mut on vaan talitinttejä. Meillä ei ole gourmet-ruokia niille, joten muut menee parempiin ruokapöytiin. Nyt on vaan kauraa ja tätä omatekosta rasvasekotusta kookospähkinän kuoressa.

Munkkirasvasta ja siemenistä. Pitää ostaa seuraavaan satsiin rypsiöljyä, kun nyt ei ollut.  Niin ehkä tulis vähän pehmeempää syötävää linnuille.

Yhtenä päivänä pari harakkaa kaiveli tuossa mun kukkapenkissä innoissaan jotain. En tiettävästi ole sinne piilottanut mitään syötävää.  Toinen karkasi jo ennenkuin sain kuvan.


Näin pimeällä ei tule hyviä kuvia, eikä muutenkaan. 

Hyvää loppuviikkoa!

11 kommenttia:

 1. Ihania joulukortteja, omatekemät on aina ne parhaat kortit.
  Meillä ei ole vielä edes aloitettu lintujen ruokintaa, kun maa on vielä sulana. Tuo auringonkukkakakku on varmasti linnuille herkkua.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja! Munkin tekis mieli tehdä, mut kun ei ole kaikki vanhatkaan vielä käytetty..

  VastaaPoista
 3. Turhaan vähättelet korttejasi. Todella kauniita ja kivasti suunniteltu.♥♥

  VastaaPoista
 4. Itse tehdyt kortit on parhaita, ja kauniita olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Kortit ovat kauniita ja selkeitä ja pääasia: itse valmistettuja:)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä arkipäivän vapaa on jotenkin paljon juhlallisempaa ja kivempaa kuin viikonloppuvapaa. Niitä vaan harvoin sattuu kohdalle, mutta sitä mukavampaa kun joskus on.

  Ihania kortteja. Nostan hattua sun viitseliäisyydelle, koska alkaa nuo postissa lähetettävät kortit olla katoavaa kansanperinnettä. Saati sitten itse tehdyt.

  VastaaPoista
 7. Kiitos samoin! Täälläkin on innostuttu uudesta kortti harrastuksesta, muutakin kuin joulukortteja.

  VastaaPoista
 8. Oletpa tehnyt kauniita ja erilaisia kortteja. Minä kun pistän korttitehtään pystyyn, niin teen kaikista samanlaisia ihan vaan laiskuuttani.

  VastaaPoista
 9. Kortit on kyllä oikein hienoja, me tehtiin viime joulun alla itse kortit ja ne oli kyllä kiva lähettää, vaikka tosi vaatimattomat ne oli. Lintujen ruokinta on alkanut meilläkin, tosin itse en ole kyhäillyt mitään, kaikki on kaupasta kotiin kannettua ;) Sinulla on kiva blogi!

  VastaaPoista
 10. Upeita kortteja! Minäkin innostuin tänä vuonna tekemään itse kortteja. Kuinkahan monena vuonna olen ajatellut sen tehdä, mutta aina vaan on jäänyt. Noista sun tekemistä saa moni hyviä vinkkejä omiin kortteihinsa.

  VastaaPoista