torstai 29. tammikuuta 2015

Minut on haastettu :)

Sainpa Haasteen Tylsän Mörököllin-blogista. Kiitos  haasteesta!

Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
Haastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen
Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista) 
Saamani Kysymykset:
Minkälaiset käsityöt ovat ylitse muiden, voi olla sellainenkin, mitä ei itse tee.
Se on ihan tuurissa mikä milloinkin kiinnostaa. Enkä väkisin yleensä tee mitään. Joskus se on virkkaus ja usein neulominen näin talvisaikaan. Toisinaan taas ompelu, varsinkin nyt kun sain hankittua ompelukoneen, tilkkutyötkin kiinnostaa ajoittain. Haluaisin tehdä myös mosaiikkitöitä ja tiffany-lasitöitä :) Jotain muitakin on varmasti, vaan ei nyt tule mieleen :)

Näitä neliöitä olen viimeaikoina virkannut muutamia
 Millä ja miten puhdistat kasvosi iltaisin? Vedellä. En käytä meikkiä.


Saunotko usein, käytätkö vihtaa? En tykkää saunoa, saatan harvoin käyttää alkukesästä vihtaa, vaikka meillä sitä sanotaan vastaksi :) Mies kyllä saunoo joka ikinen päivä, ehkä sen johdosta olen kyllästynyt koko saunomiseen.

Oletko kaikkiruokainen, lempiruokasi? En ole. Välttelen viljatuotteita ja sokeria. Vaikka kyllä niihin tulee välillä sorruttua ja sen tuntee vatsassa. En osaa sanoa lempiruokaani, ehkä marjat? Vaan sittenkin se on turkkilainen jogurtti ja raejuusto+marjat, mitä syön lähes joka päivä.

Miten hoidat kuntoasi? En varsinaisesti nykyisin mitenkään erityisesti. Kesällä ajelen polkupyörällä ja teen puutarhahommia, talvella kävelen ja teen lumitöitä pihalla. Eli ”hyötyliikuntaa”. Jos olisi mahdollista käydä kuntosalilla, niin kyllä haluaisin käydä.

Omat kysymykseni:
 1. Jos olisit niin nuori, ammattia valitsemassa, valitsisitko nyt saman ammatin kuin silloin?
 2. Haluaisitko vielä nyt vaihtaa alaa, jos olet työelämässä tai mikä oli sinun haaveammattisi lapsena?
 3. Mitä tekisit jos voittaisit jostain miljoona euroa?
 4. Mitä et hankkisi vaikka olisit kuinka rikas?
 5. Matkustaisitko mielelläsi joka talvi johonkin lämpimään maahan? (esim Thaimaa)
Ei ole vaikea haaste, eikä ole pakkoa osallistua jos ei halua tai kerkiä.

Vaan on niiin ikävä kevättä, jotta ihan alkaa koskea :)
Ei ole mitään siemeniä vielä kylvetty, eikä edes ostettu uusia siemeniä.
Nyt on pitkästä aikaa vapaita arkena ja sitten viikonloppuna on töitä.
Toivottavasti huomenna löydän jostain kaupasta siemeniä, kun en tietenkään ole niitä mistään älynnyt tilata. Tai sitten tyydyn myöhemmin keväällä ostamaan valmiita pelargonian taimia :)
Heipä hei!

16 kommenttia:

 1. Mooie onderzetters de kleuren van de bloemen komen er mooi in terug.

  VastaaPoista
 2. Kiitoa Emilie, mutta nyt mie jätän tän hauskan haasteen väliin. Aina ei vaan jaksa keksiä vastauksia ja kysymyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä mitään. Olisi voinut olla etten itekään olisi kerennyt, jos ei olisi just olleet vapaapäivät nyt. Sainpahan aiheen tehdä tänne "postauksen". Nyt kun ei ole oikein mitään aihetta päässä :D

   Poista
 3. Pakko oli alkaa miettiä noita sun ykkös-kakkos-kysymyksiä ja voi vitsit, kun jo aikanaan olisikin tietänyt, mikä se on se oma unelma-ammatti (jonka nyt jo hyvin tiedän..), niin olis tullut valittua ihan toisenlainen tie. Mutta nuoreksi kun ei enää voi ruveta (enkä ole ihan varma, haluaisinkokaan), niin nyt tarvii vaan sitten keksiä niitä omia kivoja juttuja työn ulkopuolelta. Vaikkei nykyisessä työssäkään sinällään mitään vikaa ole.

  Viime viikolla ilmestyi täkäläiseen Prismaan seinällinen siemeniä ja niinkuin joka kevät, aina pysähdyn niitä pussinkylkiä lueskelemaan ja mietiskelemään, että mitähän saisin jäämään henkiin, mutta niin siinä aina lopulta käy, että luovutan suosiolla :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kun itellä on ollut viimeaikoina mielessä, etten ainakaan valitsis tätä samaa ammattia ja töissäkin ollaan mietitty näitä työkaverien kanssa, niin laitoin tuohon kysymykset.
   En enää minäkään pysty kokonaan vaihtamaan alaa, mutta jotain pitäisi keksiä, kun ei oikein jaksaisi enää kolmivuorotyötä, eikä edes kokoaikatyötä. HUOH.

   Kohta lähetään Prismaan, jos löytyis sopivia siemeniä. Kyllä niitä usein on sitten toukokuussa hyllyyn jääneinä, vaan sitten ei kerkiä enää esikasvatella. Toiveajattelua se saattaa olla minunkin kasvattelut, ettäkö sais niistä joskus kukkivia kukkia :D
   Jotain pitää kokeilla, kun en ole koskaan pelargonioita kasvatellut :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! ♥ valmistelen juuri omaa kirjoitustani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, jos otat sen vastaan. Käyn sitten lukemassa :)

   Poista
 5. Kiitos Emilie! Pidät minut virkeänä blogimaailmassa, pieni kutina tuli, kun huomasin että sait haasteen, että jotain saattaa tulla.. :) Haasteet ovat ihan mukavia! Ne kuuluvat näin kevääseen, niitä jo odotteleekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa jos otat sen vastaan :) vaikka kyllä ymmärtää senkin jos ei kerkiä vastata jos vielä saa useita haasteita. Mulle ei nyt onneksi ole tullut useita, enkä paljoa kerkiäisi niihin vastatakaan, kun menee niin paljon aikaa töissä.

   Poista
 6. Ja ettei vain haasteet pääsis loppumaan, olen haastanut sinut :))) Kurkkaahan blogiini!

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta Emilie!
  Vastailen, kunhan muistaisin joskus päiväsaikaan...

  VastaaPoista