perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tervehdys teille!
Viikonloppu tulossa taas ja on monenlaista tapahtumaa, puutarhamessuja, Earth Hour eli maan tunti, kellojakin siirrellään kesäaikaan tänä viikonloppuna ja vielä palmusunnuntai ja virpojia liikkeellä!
Minähän tietenkin vietän tämänkin viikonlopun töissä ja illalla sitten nautin kotimatkasta "pimeään aikaan". Olen varannut jo sähkölampun, että näen pimeässä bussipysäkille :)

 Eilisiä lumikoukkuja katolta.

Pihamaa on vielä lumen peitossa

Viime keväänä tähän aikaan oli huomattavasti vähemmän lunta, muuttolintujakin oli tullut, nyt ei.

Viime vuonna oli huomattavasti enemmän taimiakin, nyt vaan nämä


Kylvänyt olen vanhoja siemeniä, tomaatteja, samettikukkia ja zinnioita. Eivät ole vielä itäneet.

Tänä keväänä olen ollut tosi saamaton, en ole askarrellut mitään pääsiäiseksi, en neulonut enkä virkannut, en leiponut pääsiäisherkkuja. 
Muutaman pääsiäiskortin sain tehtyä jo aikaisemmin. 
 En tiedä miten olen nyt ollut niin väsynyt ja "vaivanen", vähän joka paikka on kipeä ja nukkuisin mieluummin kaikki illat jos olen kotona. Vielä vähän toista viikkoa olisi tätä työpätkää jäljellä, aika rankkaa on tämä kokoaikatyö. Vaikka ei pitäisi valittaa, kun koko ajan päättäjät hokevat, että vain työllä tästä lamasta selvitään. Mutta entäs jos ei jaksa?
Yritän kovasti vielä jaksaa nämä 7 työpäivää, jotka ovat edessä. Sitten yritän levätä jonkin aikaa!

Teille toivottelen oikein hauskaa viikonloppua, mukavan puuhailun merkeissä!
 


12 kommenttia:

 1. Ihanat lumikuvat.
  Voimis sinulle ja mukavaa palmusunnuntain viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Jaksamisia sinne työn ääreen ja iloista palmusunnuntaita.
  Kyllä nuo lumet sulaa ,ja pääset taas puutarhaan.

  VastaaPoista
 3. Paljon on teilläkin vielä lunta. Sama juttu täällä (Joensuu). Kiva vastakohta tulee noista taimikuvista. Toivottavasti kesäaikaan siirtyminen tuo mukanaan keväisiä ilmoja, Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sinulla tuntuu olevan runsaasti paineita. Unohda kaikki askarteleminen ja ylimääräiset kotityöt. Tee vain se, mikä on pakko. Huomaat, ettei maailma siitä kaadu. Pojan sairastuminen sekoitti minun kevääni ja esimerkiksi kaikki pääsiäiskorttiaskartelu unohtui sen tien. Olen päättänyt olla murehtimatta - vaikka murehdin kuitenkin.
  Täällä sataa vettä. Siitä on se hyöty, että lumi ja maa sulaa. Satakoon, kunhan loppuu aikanaan. Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Enempää ei tartte tehdä kuin jaksaa, muista se. Jos nyt jää taimet vähemmälle kuin viime vuonna, so what? Taas laitat enempi kun siltä tuntuu ja vielä ehtii monta laatua kylvää tällekin keväälle, jos voimia riittää. Itsestä huolehtiminen on tärkeintä :D Minulla onneksi osapäivätyö, enempää en jaksaisi.

  VastaaPoista
 6. Voimia sinulle! En itse jaksaisi varmaan enää tehdä kokoaikaista ja jokapäiväistä työtä, joten ymmärrän sinua hyvin.

  VastaaPoista
 7. Voimia ja tsemppiä! Kokopäivä työ on raskasta, kun ikää tulee. Toivon, että voin joskus heittäytyä 30h:lle. Tai tekemään vaikka 4-päiväistä viikkoa. Olen huomannut, että en jaksa enään esim. siivota työpäivän jälkeen=(

  VastaaPoista
 8. Samoin sinulle, voimia työntäyteeseen viikkoon. :)

  VastaaPoista
 9. Paljon paljon Kiitoksia teille kaikille kannustavista viesteistä!
  Onneksi olen sijaisena ja tämä työ loppuu kohta. Ehkä multakin loppuu "veto", tai ainakin hidastuu, niinkuin vanhassa kellossa :)
  Ensi viikon jälkeen, kunhan lepään ja rentoudun, niin toivottavasti sitten jaksan haeskella vaikka muutaman päivän keikkatyötä, jota edes jonkinlaisissa ansioissa pysyisi.
  En minäkään jaksa tehdä joskus edes aamuvuoron jälkeen oikein mitään, kun selkä ja jalat ym on kipeinä. Iltavuoroon sitten meneekin koko päivä, ensin odotelen töihin lähtöä ja sitten tulen vasta iltamyöhään ja heti nukkumaan, kun taas aamulla aikasin on lähtö.
  Mutta täähän on jokatapauksessa "väliaikaista" vain :)

  VastaaPoista
 10. Voimia sinulle!!!!
  Kylläpä teillä on paljon vielä lunta jäljellä, täällä on enää sellaisissa kohdissa, joihin olen sitä kasannut.

  VastaaPoista