keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Hiljaiseloa...

näyttää olevan täällä blogimaailmassa, niinkuin kotonakin. Pihalla ei oikein voi mitään tehdä, vaikka olen siellä yrittänyt kyllä olla. No onhan mulla puunkanto sisälle, joka päivä jonkinverran. Ja muitakin pikku puuhia.
Lenkillä olen yrittänyt käydä joko fillarilla tai sauvojen kanssa. Kyllä se vähän piristää.

Jäkälää tyrnissä
Kuvia yritin yks päivä käydä ottamassa. Jonkun kuvan sain edes jotenkin onnistumaan :)


 Hiljaista ja pimeää!

Tänään pitäisi sataa vettä tai räntää, mutta ei näy vielä satavan, joten eiköhän tuota pitäne lähteä fillaroimaan.
Joulukortteja tein  toissa iltana muutaman. Sinertävän sävyisiä ajattelin tänä vuonna tehdä. Sinertävän paperilajitelman ostin, siinä on noita maisemakuvia. Eipä nuo tässä kuvassa juuri näy :) Kortteilu jatkuu vielä...


Kännykkä rupesi temppuilemaan ja aattelin että se olis jo täynnä kuvia tms. Niinpä vähän tyhjentelin siitä kuvia pois.
Löysin nämä kuvat. Otettu 14.9. eli pari kuukautta sitten(kö) oli vielä kukkia???? Voi itku....Ystäväni houkutteli minua tekemään käsityötä hänen lapsenlapselleen. Olen vähän epäileväinen, mutta koetan tehdä. Saa nähdä tuleeko siitä mitään :)

Kuitenkin positiivisissa fiiliksissä yrittelen pysyä:)
Moi vaan!

13 kommenttia:

 1. Pihalla on ny tosiaanki pimiä kausi menos. Eihän sitä valaase ku lumi enne kevättä... ja jouluvalot. Kivoja korttia oot teheny. Mulla on jopa materiaalit jo valamihina, mutten oo viälä aloottanu. Tsemppiä, kyllä tämäki talavi viälä iloksi muuttuu ja käsityä onnistuu varmasti!

  VastaaPoista
 2. Kortteilu ja kaikki askartelu yms piristää. Uloskin vaan mieli haikaa, vaikka olis pimeetä ja ankeeta. Toivotaan lunta ja pakkasta, josko sitä piristyis!

  VastaaPoista
 3. Kauniita, rauhallisia kortteja! Minäkin olen tehnyt pariin otteeseen muutaman kortin ja eilen ostin kirppikseltä vihreitä korttiaihioita ja nipun erilaisia askartelupapereita, joten korttiaskartelua on luvassa lisää. Se on kivaa! Ihana tuo kuva lehdestä vesipisaroissaan :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tykkään noista korteistasi.
  Hiljaista ja hämärää on täälläkin, ihan kuinaika olisi taas pysähtänyt.
  Tätä se on joka marraskuu.
  Jaksamisia

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvía ja kauniita kortteja. Kiva kun olet askarrellut joulukortteja. Itse ajattelin tänä vuonna teettää joulukortit valokuvistani. Hieno tuo jäkäläkuva.

  VastaaPoista
 6. On, on harmaata ja pimeää, mutta vähän aikaa vielä kun jaksetaan kärvistellä, pimein aika on selätetty.. Ihania joulukortteja, itse tehtyjä onkin mukava saada <3

  VastaaPoista
 7. Hienoja kortteja. Näin kaupassa tuota samaa sinisävyistä paperia, mutten sitä sitten ostanut. Sinisävyiset kortit ovat kuitenkin jo tekeillä.
  Niin on nyt pimeää ja pilvisenä päivänä aamusta iltaan. Jotenkin vain aika hurahtaa sellaista vauhtia, että kohta on taas kevät.
  Lasten neuleissa on se hyvä puoli, että valmistuvat nopeasti. Toivottavasti tuttusi sentään langat sinulle kustantaa. Ihan ilmaisia kun nekään eivät ole.

  VastaaPoista
 8. Hienot kortit olet tehnyt! Pimeää ja märkää...joo, en tykkää! Iloa etsin jouluaskarteluista ja kynttilöiden valosta:)

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia ja kortteja! Minunkin pitäisi alkaa askartelemaan joulukortteja, eihän niiden lähettämiseen ole enää kovin pitkä aika. Jotain jäi viime vuodelta muistaakseni.. Vielä on tarkistamatta.. Jospa sitä ensi viikolla. Joulutorttujakin voisi jo kohta leipoa. Hyvää marraskuuta!

  VastaaPoista
 10. Kauniita kortteja olet tehnyt noi vesihelmet ovat niin kauniita Kivoja kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
 11. Kortteja saisi rueta rustaan, mutta kun on niin paljon kaikkea...Kauniita kukkia kännykässä olikin.

  VastaaPoista
 12. Kukkia sentään kännykässä, kun ei enää puutarhassa :)

  VastaaPoista
 13. Harmaata on, myönnetään! Niin ulkona kun mielessäkin! Mutta kai niin kuuluu ollakin. Ei sitä ihminenkään jaksa joka päivä pirteä olla! Kyllä se siitä! Joulun jälkeen on jo kohta kesä! =D

  VastaaPoista