maanantai 7. joulukuuta 2015

Hyvää itsenäisyyttä!

Menihän tuo eilinen ihan kivasti, syötiin hyvin ja kävi vieraitakin kahvilla. Leivoin pullaa ja torttuja ja suklaata tuli nautittua liikaakin.

Tähän kuvaan liittyy kivoja muistoja kesästä. Söpön pupun ostin Tampereen Tallipihan kaupasta keväällä, punalakkiset tontut ostin kesällä lopetettavan liikkeen myynnistä. Ajattelin niitä laittaa pihakoristeeksi ja siellähän ne kesän viettivätkin :)
Anneli kävi vierailulla pihallani ja toi tuon ihanan kukkakynttilän. Kuvauksen ajaksi raaskin laittaa siihen tulen. Polttelen sitten jouluna tai jonain muuna kauniina päivänä sitä lisää :)


Minusta on aina mukava katsella itsenäisyyspäivän juhlia presidentinlinnasta. Sen kerran näkee hienoja pukuja ja yleensä iloisia ilmeitä. Nyt oli sotaveteraanit ja lotat kyllä pääosassa.
Hienoja pukuja oli kyllä monella ja joillakin oli minusta myös vähän mauttomiakin pukuja.


Askartelin siinä istuessa "lumitähtiä" vanhan kirjan sivuista. (Ohjeet kirjasta Brodek, Voigt: Taiteile paperista) Olihan se vähän liian paksua paperia, mutta välttää. Yleensä en tuhoa kirjoja, mutta tämä on monesti luettu ja kirjaston poistokirjoja ja likainen. Olen säilyttänyt tätäkin kirjaa  jo monta vuotta

Sitten "askartelin" koneellakin Photoscape ohjelmalla joulukuusen :)

Kiitokset kaikille kommentoijille kivoista kommenteista.
Oikein hyvää joulukuun jatkoa!
9 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulun odotusta myös sinulle! Kauniita askarteluja olet tehnyt. Nuo tähdet ovat upeita.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia tonttutytöt hauskoja ja kynttilä kaunis tähdetkin loistaa kauniisti ikkunassa Hyvää joulu odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin ei ole jouluista tuntua yhtään, kun ei ole lunta. Tänään näyttää paistavan aurinko vaihteeksi :)

   Poista
 3. Hyvää joulukuun jatkoa Sinullekin! Odotus ja jouluvalmistelut ovat melkein mukavinta tässä ajassa.

  VastaaPoista
 4. Oikein lepposaa joulun odotusta siullekkin, ihania nuo lumitähdet

  VastaaPoista
 5. Ihana kynttilä! Ihan mua! =)

  Kauniita lumihiutaleita! Taidampa "varastaa" ideasi ja tehdä samantapaisia ikkunoihin. Mulla kaksi laatikollista kirjoja, joita olen kirppiksellä ja myyjäisissä yrittänyt jo monta vuotta myydä. Mutta kun kaikilla on jo se "Firma". Lumihiutaleiksihan se jo joutaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin sinulle! Olen samaa mieltä kanssasi, linnan juhliin oikein virittäytyy kokopäivän, niitä on mukavaa katsella ja pukuloistoa on ja myös niitä mauttomiakin oli. Veteraaneilla oli hieno lauluesitys!

  VastaaPoista