perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi vaihtui

Miljoonat Kiitokset teille kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista! Yllättäviä käänteitä voi aina sattua. Ainahan sitä toivoo, että kaikki sujuisi hyvin ja ennallaan. Mutta muutokset voivat olla myös parempaan suuntaa, ainakin toivon niin.

Onneksi on taas yksi vuosi takana, toivottavasti tulisi tästä parempi vuosi, ainakin lämpimämpi kesä. Ei niin paljon myrskyjä eikä vesisateita koko ajan.  Lupauksia en tee, koetan vaan tehdä parhaani ja selviytyä päivästä toiseen (ja unelmoida jostain)

Illalla yritin kuvata paukkavia raketteja, mutta vaikeaa se oli, myöhästyin aina muutaman sekunnin, tai sitten en saanut kameran asetuksia kohdalleen. Muutama tupsaus jäi kameraankin.


Sitten vielä sarja kummallisia valopalloja :D
Huvinsa kelläkin, niinkuin mulla kun sährään näitä kuvia, mut nyt on pyhäpäivä, eikä muuta tekemistä

pieleen menneet kuvaukset
Ruusukynttilä on kyllä hieno, ja kestää pitkään


Sit vielä kuva nyt kukkivasta pelakuusta, en raaski katkoa, kukkikoon.Valkea amaryllis piti katkaista kun kaatui, eikä se jaksa kukkia vaasissa

Tässä kun sähräsin kuvien kanssa, (viime vuoden kuvat pitää järjestää ja tallentaa useampaan paikkaan ja poistaa joutavat) näin valkeita lintuja lehahtavan parven. Tietysti kamera oli kiinni koneessa ja linnut olivat niin vikkeliä, enkä saanut niitä kuvattua 

 Pyrstötiaisia oli parvi, eivät viihtyneet pitkään

Eipä tässä sen enempää


17 kommenttia:

 1. Oo...pyrstötiaisia! Enpä ole niitä nähnyt varmaan pariin vuoteen! Hyvää Uutta Vuotta 2016!

  VastaaPoista
 2. Enpä oo meillä pyrstötiaasihin törmänny. Pitääpä pitää silimät auki, olisko meilläki. Hyvät vuaren jatkot!

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain Sinullakin nuo rakettikuvat olivat hienoja, itse luovuin koko ajatuksesta kun jalusta on vielä kaupassa, mutta kai seuraavana uutena vuotena sitten!

  Vai on pyrstötiaisia, olenkohan koskaan edes sellaisia tipuja nähnytkään! Lintutuntemukseni on tosin vajavainen, tutuimmat tunnen ja kanat tietenkin. Sait kuitenkin kuvat otettua!

  Toivotaan että tänä vuonna aurinko paistaa ja unelmat, ainakin jotkut toteutuvat! Ihania valkoisia kukkia Sinulla, ei tuollaista valkoista pelakuuta nyt leikkelemän voi alkaa, ainakaan vielä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia. Hienoja rakettikuvia. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Pyrstötianen on kaunis, täällä kävi niitä syksyllä pari, nyt ei ole näkynyt.

  Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Luin vasta tuon edellisen postauksesi ja se sai minut ajattelemaan, että aika lailla sama tilanne olisi meillä, js mies sairastuisi, niin ettei pystyisi ajamaan autoa....Toivon teille parasta ja että kaikki järjestyy hyvin, siunattua uutta vuotta kuitenkin <3

  VastaaPoista
 7. sitä minä taas tulin muistuttelemaan että toivon sinun soitavan sinne sosiaalityöntekijälle niin saatte apua ja elämä ehkä helpottuu. hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitoksia sinulle. On se mietittävä, mistä sitä apua alkaa pyytämään, jos tiukka paikka tulee. Vielä toistaiseksi luulen että pärjää ihan pienellä avulla, naapuritkin varmasti jeesaa kauppareissuissa.
   Olisi pitänyt pitää huolta omastakin ajotaidosta, vaan kun mies ei ole ollut halukas neuvomaan tai antamaan mulle autoa. Ite en ole kunnolla opetellut ajamaan milloinkaan, vaikka nuorena ajoin kortin.

   Poista
 8. Raketit on vaikeita kuvattavia, oot onnistunut hyvin. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Pyrstötiaiset ovat kivoja Syksyllä meilläkin kävi mutta mihinkähän ne nyt ovat hävinnyt, ei ole näkynyt pitkään aikaa. Viime talvena niitä oli joka päivän ja viellä aika paljon. Kauniita kuvia olet laittanut Hienot ilotulitteet on
  Hyvää alkanutta uutta vuotta

  VastaaPoista
 10. Hyvä jos naapuriavulla ja lapsien avulla vielä pärjää, mutta nyt tiedät mistä voi alkaa pyytää apua jos sellainen tilanne tulee. Voisit ehkä kuvitella virkistäväsi ajotaitoa jonkun muun kanssa. Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 11. Hienoja ilotulituskuvia olet saanut! Minä uskon myös että tuleva kesä on lämpimämpi.

  VastaaPoista
 12. Mahtavia kuvia olet raketeista saanut! Ja kivoja nuo epäonnistuneetkin!

  Pyrstötiaisia on meidänkin lintulaudalla vieraillut parina talvena. Vielä ei ole näkynyt tänä talvena.

  Mukavaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 13. Hyvin ymmärrettävä ratkaisu teillä on mielessä. Kyllä elämä menisi minullakin omakotitalossa uusiksi, jos tässä ei olisi kahta aikuista tätä eloa pyörittämässä. Parempaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 14. Hienoja rakettikuvia, minä en saa niitä koskaan onnistumaan, joten enää en edes yritä. Upea pelargoni!!! Minä olen kaikista pienistä katkonut kukat pois, vai pari suurinta, nimetöntä ovat saaneet pitää kukkansa.

  VastaaPoista
 15. Hauskoja tupsauksia saitkin kuvattua. Kuvia on kone pullollaan ja ulkoisella kovalevyllä toinen mokoma. Poistaa pitäisi paljon, mutta kun ei mukamas raaski....

  VastaaPoista