tiistai 12. heinäkuuta 2016

Tervehdys...

Laitan nyt tänne sen postauksen minkä ajattelin jo viime kuussa laittaa. Sitten tulikin mutkia matkaan ja muuta ajateltavaa. 
Hienoa, olen saanut uuden lukijankin, tervetuloa Marja-Terttu!
Mulla on nyt tänä kesää vähentynyt täällä teidän hienojen kirjoitusten ja puutarhajuttujen  lukeminen ja katselu. Vääntää niin sielua kun katselee vanhojakin kuvia omasta pihasta, aiai. On nyt puutarhailu jäänyt niin vähälle tänä kesänä.
Ei salli mun laittaa omaa tekelettä ensimmäiseksi kuvaksi, niinpä tähän kuva yleisestä kukkalaitteesta täältäpäin.
Sitten niihin mun tekeleisiin. Olen vääntänyt (melkein kuin rautalangasta) koko kevään ja kesän ATC kortteja. En ole ollenkaan taiteellinen tyyppi, mutta tulkoot taas esiteltyä, jos joku haluaisi vaikka vaihtaa näitä itselleen. Tyylini on aikamoisen yksinkertainen, mutta jospa sitä tässä kehittyisi, kun tarpeeksi harjoittelen.

Ensimmäiset perustuvat aika paljon nyt omaan mielialaan. Mieli tekisi mennä "piiloon", mietin pilven päälle siirtynyttä puolisoa ja aika mustia mietteitä on välillä mielessä ja tekisi mieli karjua kuin tiikeri....Mutta näitä väkertäessä voi purkaa monenlaisia tunteita. Terapiaa, terapiaa...

Hiding

Soittelee pilven päällä

Miete
Amurin tiikeri
Näissä on kotelo jokaisessa, jotenkin tyyliin sopiva. Eikä kuvat anna näille oikeutta.

Sittenpä löysin nättejä enkelikiiltokuvia ja nämä syntyivät niistä. Muutama jäi vielä niistä jäljelle.
Eivät nämäkään värit näytä ihan samalta näissä kuvissa kuin luonnossa. 

Suojelusenkeli 1

Suojelusenkeli 2

Suojelusenkeli 3
Suojelusenkeli 4

Suojelusenkeli 5
Eli kortit ovat atc-kortin kokoisia jonkinlaisissa pahvikoteloissaan. Maalattu osa akryyliväreillä ja käytetty lehti- yms kuvia, vähän kimallusta ja tarroja.

Koetetaan pärjäillä!

16 kommenttia:

 1. het decoreren zit wel in je bloed, prachtig

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla sinusta. Kauniita kortteja, en osaisi tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja!!! Hienoa, että olet jaksanut askarrella kortteja. Käsillä tekeminen on hyvää terapiaa ja varsinkin jos siinä voi samalla käsitellä omia tuntemuksiaan. Voimia sinulle ja kerro meille edelleen kuulumisiasi

  VastaaPoista
 4. Kauniita kortteja joiden tekeminen varmasti hieman liennyttää suurta suruasi.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kortteja. On hienoa kun jaksat tehdä kortteja, toimivat varmasti myös terapiana. Voimia ja jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniita kortteja!

  Lämmin halaus! Jaksamista tähänkin päivään.

  VastaaPoista
 7. Tuntosi välittyvät kuvista, on varmasti terapeuttista tekemistä. Voimia ja jaksamista.

  VastaaPoista
 8. Nuo enkelikortit ovat ihanat...varsinkin tuo suojelusenkeli♥

  VastaaPoista
 9. Hienoja kortteja, ei kyllä minulta syntyisi. Olet löytänyt erinomaisen tavan purkaa suruntäyteisiä tunteitasi. Elämä voittaa, vaikka se aikaa viekin. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 10. Minulta on jotenkin mennyt ohi tuo sinun edellinen postaus...mutta tässä tulee sinulle osanotto-halaus virtuaalina! Voimia!
  Kauniita kortteja!

  VastaaPoista
 11. Ai ettet ole taiteellinen tyyppi? Olen kyllä ihan eri mieltä, kun noita sinun kortteja katselen. Hienoja! Ja niinkuin kirjoititkin, niitten tekeminen on terapeuttista ja se jos mikä on tärkeää <3

  VastaaPoista
 12. Hienoja kortteja, upeaa, että olet löytänyt keinon purkaa tunteita. Tee vain niin paljon kuin kortteja syntyy. Voimia edelleen <3

  VastaaPoista