sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Sunnuntain puuhia

Tulihan sitä puuhailtua tänäänkin jotain. Ensin maalailin eilen hiomani tuolin (laitan sitten kuvaa kun saan sen valmiiksi joskus hamassa tulevaisuudessa :)
On tullut sellainen uudistamisen tarve, jotta muutosta on huusholliin koetettava tehdä. Huonekaluja olen siirrellyt olohuoneessa, mutta ei ole kuitenkaan esittelykelpoista. ( Olen katsellut netistä upeita olohuoneita niin paljon että huimaa, ei ilkeä omia romuja esitellä :D )

Aamupäivällä alkoi myös aurinko paistaa joten uloshan sitä piti lähteä. Raivailin pihaa risuista, kun eräs tuttava kävi alkuviikolla kaatamassa liikoja puita pihalta. Parina päivänä sitten sain tehdä pilkkeita niistä puista. Risut ovat saaneet rauhassa pötköttää pihalla, ei sitten yhtään huvita pihahommat enää. Saa nähdä kerkiänkö nuo kerätä pois ennen talven tuloa.


Kävin sitten katselemassa metsääkin ja koetin etsiä kuvattavaa pihalta.
Kannoista jostainsyystä tykkään, vaikka puut on kaadettu, niissä on elämää jäljellä. 
Puolukat söin pois :)


Suopursu tuoksui vaikka ei kukikaan
Huomasin että jotain outoa rutinaa mun kamera pitää, eikä oikein tarkenna enää. Voi voi, jokohan tämä uskollinen ystävä alkaa olla lopussaan, johan taitaa olla 3 vuotta ollut. Vai oisko ollut 4.

vähän kuin hämähäkki

Kukaan ei halunnut ostaa kesällä myynnissä olleita vihreitä lasipulloja,  nyt otin ne sisälle ja katselen välillä vihreyttä. Vein myös sinisiä laseja vaihteeksi varastoon (ei nekään kellekään kelvanneet)Kaappeja on tullut taas katseltua sillä silmällä, jotta nämä eivät enää mahdu sinne. Mihin ihmeeseen nämä voisi laittaa? Kuka enää tarvii VHS-nauhoja.


Mukavaa lokakuun viimeistä kokonaista viikkoa teille kaikille ja 
oikein paljon kiitoksia kommenteista.

9 kommenttia:

 1. Hyviä kuvauksia. Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Minä vein kesällä neljä kassillista vhs-kasetteja SPR:n Konttiin. Tuli vähän tilaa. Meillä oli kesällä kamerassa samanlaista vaivaa. Sain sen korjattua asetuksista. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään myös kannoista! Varsinkin sellaiset sammaloituneet ovat kauniita!

  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 4. Kannot ja risut ovat ihania molemmat! Olen haaveillut sellaisesta risuaidasta jossa kahden tolpan väliin kerätään risut ruotuun, maatuvathan ne alta mutta päälle saa aina uutta. Kasvimaan kompostin aidaksi sellainen olisi juuri sopiva. Sellaista aitaa suosittelin miniällekin, kun heillä hanhet nousevat poikineen rannassa nurmelle kakkimaan.

  Nättejä syksykuvia! Iloista alkavaa syksyviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. kauniita syyskuvia! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita syyskuvia. Tavaraa kyllä kertyy. Minä vein Konttiin kesällä paljon sellaista mikä ei mennyt kirppareilla. - Kaunista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Upeita syksykuvia :) Ja hienoja vihreitä pulloja, niitä kelpaa ihailla.

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Sisustuksen muuttaminen tuaa aina piristystä.
  Heti rupesin himoottemahan nuata risuja. Risutöitä niistä vois teherä. Mukavaa viikkua!

  VastaaPoista