tiistai 15. marraskuuta 2016

Pieni reissu pääkaupunkiin

Pitkästä aikaa käytiin tutustumassa pääkaupunkiin viikonloppuna. Jossainmäärin huono ajankohta, lähteä talvella, mutta tulipahan käytyä. Juuri ennen viikonloppua tuli tännekin kotipihaan lunta reippaasti, joten taas säästyin lumitöiltä, 💖 kiitos naapureille


Helsingistä jäi vähän harmaa ja loskainen tunne. "Kadulla adventtisohjoa kyntää..." kuten Juice lauloi. Tai sitten kauppakeskuksissa hikisenä ruuhkassa etsii ulospääsyä...kun sai lopultakin ne ostoksensa jonotuksen jälkeen maksettua.
Mutta muuten oli ihan kiva reissu, sai vietettyä viikonlopun ja omankin tulevan merkkipäivän ihan hienosti etukäteen.

Oltiin Hotel Indigossa Bulevardilla yötä. Oikein siisti ja miellyttävä hotelli. Tässä muutamia kuvia. Kuvien laadussa ei ole kylläkään hurraamista.

                                             Nespresso-keitimellä sai valmistaa kahvia
Kuntoilla salilla ja sitten saunaan, joko tavalliseen tai höyrysaunaan

 Lähellä oli Sinebrychoffin puisto, jossa ihmeteltiin mäenlaskua, 
tosi pitkä mäki vaikka kuva onkin huono
Silloin näkyi kuu, vaikka ei ihan täysi vielä ollutkaan.

Käytiin illalla syömässä vähän matkan päässä turkkilaisessa ravintolassa.

Hotellissa oli myös tosi hyvä aamupala. Aikaisempaa kokemusta on vain ketjuravintolan aamiaisista. Täällä oli tarjolla rauhallinen tunnelma, tee tai kahvi pöytään tuotuna, maidon sai tarvittaessa lämmitettynä  ja hyvä valikoima hedelmiä, muroja, siemeniä, leikkeleet ja lohi ym syötävää. Useampaa tuoremehua. Lämpimät croissantit ja leivät. Mitään ei jäänyt puuttumaan minun mielestäni. 

Ei ollut ruuhkaa, eikä huisketta ja kolinaa. Sai syödä ihan rauhassa


Toivottavasti pääsisi tuonne vielä uudelleenkin, vaikka ensi kesänä. Jolloin olisi helpompi kävellä tutustumassa kaupunkiin.
Ps  Täysin omakustanteisesti oltiin reissussa.

9 kommenttia:

 1. 'Pienet' reissut ovat hyviä irtiottoja normaaliin arkeen. Pääkaupunkiseudulla on niin paljon paikkoja ja tilaisuuksia, joihin olisi kiva mennä ja tutustua.

  VastaaPoista
 2. Teillä oli varmasti mukava reissu ja tuo hotelli sopivasti lähellä kaikkea. Pienet retket mukavasti piristävät arkea!

  VastaaPoista
 3. Onpa mukavan näköinen hotelli. Paljon viihtyisämpi kuin ketjujen suuret hotellit.

  VastaaPoista
 4. En ole ikinä viihtynyt pk-seudulla kun olen tällainen maalaismöttiäinen, mutta pienet irtiotot arjesta ovat kyllä mukavia :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen hotelli ja lähellä kaikkea. Mukava blogi sinulla. Tulin vastavierailulle ja jään lukijaksi. Palaillaan!

  VastaaPoista
 6. Mikähän rakennus on kuvassa nro 8, tuo ympyrän muotoinen rakennus? Reissut on aina kivoja, mukavia tunnelmapaloja reissustasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuon halusin itsekin tietää joten etsin netistä tietoa. Sinebrychoffin puistosta eli Koffinpuistosta löytyy tietoa esim tästä osoitteesta; http://www.vihreatsylit.fi josta seuraava teksti: "Puiston symboli on punatiilinen torni. Se sijaitsi Siperia nimisen varastorakennuksen päädyssä ja varasto taas jääkellarin päällä. Nykyisin torni on leikkipuisto Haukan käytössä ja sinne ehdotetaan aina aika ajoin kahvilaa" En osaa laittaa kommettikenttään linkkiä :)

   Varmaan kesällä on tuo hieno vihreä keidas ja talvella mäenlaskupaikka lapsille.

   Poista
 7. Onpas ollut kiva reissu. Kivoja reissukuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
 8. Tuttuja kulmia! Koffin puiston läpi tulee usein kuljettua Riku-koiran kanssa, siinä on myös koirapuisto

  VastaaPoista