torstai 10. marraskuuta 2016

Torstai on toivoa täynnä

Sainhan kaksikin kivaa kirjettä tänään.

Olin jo unohtanut pyytäneeni Enkulilta Atc-kortin Keltainen joskus kesän alussa. Onneksi hän muisti :)
Niinhän hän laittoi minulle sen kortin. Alan ensi viikolla harjoitella taas kortteilua ja laitan Enkulille kiitokset.

 Enjoy the little things 
Ystävät ovat arkipäivän enkeleitä
Tunnit eivät päivässä riitä
kun on sydän  touhussa mukana
Kirsti Kivimäki 
 
 
 Hieno nimeltään Keltainen ATC kortti
Keltainen väri tuo iloa ja valoa, ja olen viime aikoina kovasti tykästynyt tähän väriin.
Kiitokset Enkulille korteista!

Toinen kirje tuli vanhalta ystävältä, jonka kanssa vaihdellaan kirjeitä hyvin usein, melkein viikoittain.
Meillä kuluu postimerkkejä kyllä entiseen tapaan, ei ole kirjeen kirjoittaminen harvinaista. Ihan on tehty tv-ohjelmakin kirjeiden lähettämisestä (Sinulle on postia) En olekaan sitä ohjelmaa katsonut kunnolla kertaakaan.
Kirjeen ja kortin saaminen on kyllä mukavaa, on niin ihania kortteja paljon saatavana ja kiva tehdä itsekin kortteja. Toivoisin todella, että ihmiset laittaisivat ystävilleen enemmän kirjeitä ja kortteja. Muulloinkin kuin jouluna.

Sain tehtyä yhden kissan virkkaamalla. Ei mulla vaan nyt tää lelujen teko oikein suju, vaikka oisivathan ne niin ihania. Valitettavasti en muista mistä kirjassa tämän ohje on otettu. Lanka on Novitan Nalle Garden.
Tuo nappikukka on tehty ihan omasta päästä, heijastin nauhaa laitoin reunaan ja lankakaupan loppuunmyynnistä en voinut olla ostamatta noita kauniita nappeja.

Huomenna onkin taas perjantai, mukavaa viikonloppua teille!  
(Viime vuonna vietimme vielä Isänpäivää, nyt ei enää...)


8 kommenttia:

 1. Hienoa,että oikeiden kirjeiden kirjoittaminen on vielä teillä tapana. Minä kirjoitan ulkomaille kyllä, mutta tietsikalla ja tulostan sitten paperille. Kivempi kuin s-posti, jota vanhalla vastaanottajalle ei ole.

  VastaaPoista
 2. Ennen olin tosi aktiivinen kirjeiden kirjoittaja. Kesällä siivosin kellaria ja selasin talteen laittamaani kirjeenvaihtoa. Ihan tuli haikea olo huomatessani kirjeharrastuksen hitaasti hiipuneen, oikeastaan viimeisen kymmenen vuoden sisällä se on miltei kokonaan loppunut. Kortteja sentään edelleen lähetän ahkerasti.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivaa, että tykkäsit kortistani.
  Ihanuus tuo kisuliini. Minäkin olen pikkuhiljaa opetellut virkkaamaan ja tehnyt muutaman amigurumin

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo Enkulin kortti. Kiva kun kirjoittelet vielä kirjeitä. Minulta kirjeiden kirjoittaminen on kyllä jäänyt, vaikka aiemmin olinkin ahkera kirjeiden kirjoittaja. - Söpö kisuliini.

  VastaaPoista
 5. Itse olin nuorena ja vielä keski-ikäisenäkin (eli olenko nyt vanha?)innokas kirjeiden kirjoittaja ja minulla oli ystävien lisäksi myös kirjeenvaihtokavereita, ja iso laatikollinen kirjeenvaihtoa on vielä jäljellä vintissä, vaikka osan siitä nuorempana hävitinkin. Nykyisin tuntuu, ettei millään saa aikaiseksi kirjeitä... Hyvän kissanhan sinä olet tehnyt, oma tekemäni amiguru-kissa näyttää enemmän karhulta :)

  VastaaPoista
 6. Hieno kukka js ja kissanalle! Hyvää viikonloppua sinullekin, muistot sydämessä!

  VastaaPoista