torstai 8. joulukuuta 2016

Harvinainen reissu

Kun liityin syksyllä paikallisen osuuskaupan jäseneksi, sain pinon lahjakortteja, rahanarvoisia ja ale- kuponkeja ruokailuihin, sekä hotelliyöpymisen. Nyt oli aika käyttää tuo hotelliyöpyminen, ennen joulukiireitä.  Enpä ole koskaan aikaisemmin ollut kotikaupungin hotellissa yöpymässä.
Niinpä varasin huoneen Joensuun keskustasta Vaakunasta, ihan sen takia että saan kierrellä kaikessa rauhassa kaupoissa ja tehdä vaikka jouluostoksia. Saunassa kävin ja olisi ollut poreallas ja kuntosalilaitteita, mutta läksinpä ihan vaan kotoa ilman asianmukaisia välineitä, kuten jumppavehkeitä ja uimapukua. Enkä uskaltanut mennä eevan asussa porealtaaseen, vaikka ei siellä muita näkynyt enää illalla.

Harvemmin on tullut kuljettua iltapimeällä tuolla keskustassa. Ainakaan kaikessa rauhassa, joskus on kiire bussille tai sitten liikaakin aikaa odotella bussia, eikä kaupat ole auki.

Oli kyllä mukava kävellä sulilla lämmitetyilla kaduilla ja katsella kaupoissa ja kaupunkiakin. Hyvin rauhalliselta näytti.

Taitokorttelissa kävin kahvilla

Siellä oli näyttely Lohtu kirjan kuvituksena olevista käsityönä tehdyistä tauluista
Lisätietoja voi katsoa fasebookista, kellä sellainen on.

Mielenkiintoisia teoksia, ja kirjakin kannattaisi lukeaPihalla juuri tänä päivänä ei ollut myyjiä
Mutta ainahan siellä on paljon katselemista, ja ostettavaa olisi sisällä olevissa puodeissa.

Kaupunki jouluvalaistuksessa. En vaan oikein ole sinut kännykkäni kanssa, joten kuvat ovat mitä ovat.
Luntahan tänne on viime viikkoina siunaantunut ihan reippaasti. Iso kasa oli tuohon kasattuna. Ei tullut kuvattua viimeisia murusia kauppahallin purku operaatiosta. Kaivurit siellä vielä olivat.

Oli kiva reissu, pojan kanssa oltiin. Olisi voinut yhdistää myös jonkun konsertin tai teatterin tms tähänkin, mutta kun ei ajoissa tajua ajatella ja ennakoida.
Itsenäisyyden juhlat olivat liian lähellä :D

Sininen kuva vielä itsenäisyyspäivän illalta :)7 kommenttia:

 1. Olipa kiva reissu varmaan ja mukava ihan vain katsella ja kierrellä rauhassa! Hienot kuvat, aika hiljaista olikin. Olen käynyt sielläpäin vain kerran tai kaksi kesällä...

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia olet ottanut ja upea postaus. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Oli varmaan mukava hyppäys pois arjesta!

  VastaaPoista
 4. Turhaan pahoitit mielesi. Raskasta Joulua konsertti oli heti loppuunmyyty kun liput tulivat muistaakseni lokakuussa myyntiin. Lippuja pitää kytätä ja heti ostaa. Laita jo muistikirjaasi ensi vuodeksi ylös :D

  Olen ollut niin tohkeissani, etten ole edes kiittänyt sinua ihanainen upeasta yllätyksestä, jonka sain kun tulin Jensuusta. Ihanat kortit ja kaikkea ihanaa lämmöllä tehtyä. Kiitos tuhannesti. Laitan korttisi blogiini heti kun jaksan. Olen kipeänä ja lääke väsyttää aikalailla. Ihmeellistä, että sairastun aina kun minulla on muutama päivä lomaa???? Ilahdutti kovasti tuo kirjeesi. KIITOOOSSSS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, taitaa reissussa rähjääntyä. Pikaista paranemista, sellastahan se on että tunnollinen työntekijä sairastaa lomallaan.
   Kyllähän nuo konsertit on varmaan suosittuja. Niin olisi pitänyt heti tarttua tilaisuuteen.

   Poista
 5. Ihan mukavalta näyttää siellä.

  VastaaPoista
 6. Varmasti mukavaa vaihtelua ja kiva reissu. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista