lauantai 21. tammikuuta 2017

Hieno aurinkoinen päivä olikin tänään

ja minulla oli hyvä syy lähteä kävelylle. Eilen tuli viesti postista, että paketti oli saapunut.  Olikin hyvä kävellä, ei kylmä, eikä liian lämmin, eikä ollut liukasta... Aurinko paistoi hienosti. Olisin ottanut kuvia, mutta ei vaan näkynyt maisemia tällä kävelytien varrella. Pidän avarista näkymistä, joissa näkee kauas.

Hain postista arpajaisvoiton, jonka lähetti Jenni Sinkkulaakson tarinoita-blogista.
Hänellä on siellä värikäs ja monenlaisiin tuunauksiin inspiroiva blogi :)


Paketissa oli pirteitä ja värikkäitä (ihan lempivärisiä) serviettejä ja keväisen vihreitä kynttilöitä. Sekä omatekoinen muffinssikynttilä. Pitää miettiä raaskiiko sitä polttaakaan :)
Yhden vihreän ison tuikkukynttilän laitoin palamaan jo.
Voi Kiitos Jennille paljon, oli kiva yllätys tämä voitto. Ja niin hyödyllinen kun sain lisäksi raitista ilmaa ja aurinkoa boonukseksi.

Vain muutaman kerran olen pitänyt arpajaisia, mutta tänä keväänä tulee maaliskuussa 5 vuotta siitä kun aloittelin blogin pitämistä, olen miettinyt jotta pitäisin arpajaiset. Mietintämyssy päähän ja alan miettimään mitä olisi palkintoina. Sen näkee ehkä sitten ensi kuussa.
Paljon on kierretty muutakin kuin tahkoa ja nyt elämä on muuttunut ja muuttumassa lisääkin.

Mutta tänään odotan innolla uutta Putous ohjelmaa :) Onko yhtä hauska kuin aikaisemmat ovat olleet.
Tervetuloa uusi 130. lukija blogiini.  Mukavaa viikonloppua!
12 kommenttia:

 1. Ihanan palkinnon saitkin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta,todella tänään oli kaunis päivä. Hyvää viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 3. Kas vain sielläkin on ollut palkintona servettejä, kuten aina minullakin. Olen vähän miettinyt onko se ihan hölmo palkinto, mutta ehkä se ei olekaan. Onnea voitosta! Hyvää viikonloppua! Katson myös putousta.

  VastaaPoista
 4. Kiva palkinto, servieteille ja tuikuille on aina käyttöä.
  Postissa käynti on oivallinen tapa saada itsensä liikkumaan. Meillä on melko tylsät lenkkireitit ja aina pitää kulkea samoja polkuja. Onneksi sentään vuodenajat tuovat vaihtelua. Siksi jokin tärkeä päämäärä antaa hyvän syyn lähteä kävelylle. Postiin ja takaisin tietää meillä 6 km:n lenkkiä, joten kerralla saa parin päivän liikunnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas sattuikin, mullakin tuli 6,5 km käveltyä. Tylsät maisemat, tien varressa, mut hyvä kun on kävelytie. Olen koettanut nyt liikkua enemmän, kuntosalilla käynyt ja kävellyt, jos tuo farkun vyötärä vähän löystyis :)

   Poista
 5. Onnea voitosta hyvä palkinto kynttilöitä ja servettejä aina tarvitaan
  Mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 6. Onnea voitosta, ihania ylläreitä sait!
  Mä katsoin eilen illalla läppäriltä putouksen kun pääsin töistä kotiin. Hieman sillä aatoksella, että saas nähdä mitä pitää sisällään. Mutta mulla oli hauskaa, ai että mä nauroin hahmoille ja trumppi ketsi oli niin hyvä.. tulee hyvä kausi, ainakin minä tykkäsin..

  VastaaPoista
 7. Kiva palkinto! Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Onpas kiva palkinto. Onnittelut.
  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 9. Onnia voitosta! Non mukavia yllätyksiä.

  VastaaPoista
 10. Kiva että palkinto tuli perille! Jotenkin vähän olen ollut epäluuloinen Postin toimintaa kohtaan :D Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista