sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kuukausi vaihtui, keli ei

Voi teitä onnellisia jotka raaputatte pihalla tai ihailette puutarhamessullla kaikkia kivoja juttuja. Huoh, täällä vaan lunta sataa lisää.

Onhan se oikeesti sulanut tuo lumi, ainakin höttööntynyt tuolla alla. Kun tulee oikeasti lämmintä niin sulaahan ne, nyt vaan tuntuu ihan toivottomalta kasvatella mitään taimia.

Tänään oli senverran aurattu tiet ja sulaneet lumet, (onneksi on + keli) jotta kävin pyöräilemässä ja viemässä Maatuskalle arvontavoiton postipakettiautomaattiin. Toivottavasti tulee perille!

Aika kivasti on pelakuut kasvaneet, mutta pitäiskö tuosta ottaa latvapistokas? Yhdestä latvasta otin, ei vaan ole juuria näkynyt lasissa.

Kurkuma on kivasti kasvattanut lehtiä, ihanhan tuo alkaa näyttää viherkasvilta.
Eilen aloin kaivella inkiväärejä, jotta viskaan ne kompostiin, niin ihme ja kumma siellä on kasvua, eli 1,5kk meni juurtumiseen. Saapi nähä suuttuivatko ne, kun kaivoin ne mullasta :)


"Lapsille" hankin pääsiäismunat, kun eivät ole kotona sitten pääsiäisenä. Eipä tässä ole enää kuin viikko palmusunnuntaihin.

Kirpputorilaatikosta löytyi tuo tipu, ja otin sen esille. 
Senverran on tavarakaaosta ollut jotta kohta pitää laittaa taas kaikki myymättömät kaappiin ja rauhoittua, aika rasittavaa on kaupankäyntikin.




13 kommenttia:

 1. Meillä on aivan samanlaista nietosten kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kevätkateus, sitä täälläkin podetaan. Lunta tuli lisää 10 senttiä. Sitä oli ennestäänkin piisalle asti.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin lunta on vielä reilusti. Jospa ensi viikolle luvatut lämpimämmät päivät vähän nopeuttaisivat sulamista. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Meilläki tuli se 10 senttiä, mutta onneksi on satanu päälle jo vettäki. Lumen pinta o jo tippunu ja lumi on tosi vetistä. Toivottavasti häippääsöö muutamas päiväs ja sulattaa alla olevat jääkannet.

  VastaaPoista
 5. Tuntuu kyllä ikävältä kun tuota lunta satelee aina vaan lisää, eikä aurinkokaan ole näyttäytynyt pariin päivään. Mutta kaipa se kevät sieltä hiljaa kömpien tulee, pitää etsiä jotain piristystä muualta kuin ulkoa.
  Ihanat kurkuman taimet, niiden kasvua onkin mukava seurailla :)
  Hyvää alkanuutta viikkoa sinulle, Emilie.

  VastaaPoista
 6. Täällä on lumet lähteneet nytkin sataa vettä. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 7. Meillä on lunta ja ennen kaikkea hurjasti jäätä. Nyt tullut nuoskalumi onneksi sulattaa kovaa jäätä :)

  VastaaPoista
 8. No on teillä todella paljon lunta.
  Täällä + 11.
  Mukavaa alkanutta viikkoa teille.

  VastaaPoista
 9. Meilläkin vielä runsaasti lunta. Perjantaina tyhjensin miekin kirppispöydän tältä erää. Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Aika talviselta vielä näyttää, mutta eipä täälläkään vielä pääse pihaa märkyyden takia rapsuttelemaan.

  VastaaPoista
 11. Onpa teillä lunta! Täällä on onneksi jo lähes kaikki sulanut, mutta muuten on sellaista syksyisen harmaata. Sama harmaa keli kesät, talvet :( Pelakuun pistokas kannattaa muuten tunkea suoraan multaan, mä otin juuri sillä lailla pistokkaita ja mukavasti ovat lähteneet kasvamaan :)

  VastaaPoista
 12. Minulla meni arvontasi ohi, tuli jotain muuta ja jäi nyt tälläkertaa osallistumatta. Onnea maatuska! Voi että sitä lumentuloa siellä, ehkäpä se pian helpottaa, kevät on pitkällä! Sinulla on kuitenkin kylvöksiä, minulla ei mitään, enkä kehtaakaan laittaa. Ihanaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
 13. Kauniit nuo siniset sukat.

  On teillä lunta! Ei pääse täälläkään vielä pihahommiin, on ihan roudassa vielä.

  VastaaPoista