tiistai 9. tammikuuta 2018

Vuosi alkanut hissunkissun

Porukat ovat lähteneet joulun vietosta ja joulu on raivattu pois. Tässä olen ollut yksin taas muutamia päiviä. Ei oikein tiedä mihin taas ryhtyis. Ei oikein huvita mikään. Neuleita olis kesken, mutta ei oikein kärsi neuloa pitkään, arpi on kämmenessä arka.
Pihalle toi tuttava puukasan, sitä olen kärräillyt liiteriin ja sisälle. Nyt hieman pakastui, niin on hyvä lämmittää uuneja. Puut ovat vielä liian pitkiä, joten pitäisi käsi korjaantua jotta ne sais poikki, niin mahtuisivat uuniin. Onneksi on vielä sopivanpituisia puita, niin ei ole kiire niiden kanssa.

Tänä aamuna oli tosi hieno auringonnousu, kun olisi ollut parempi paikka kuvata. Siis näkyvyydeltään. Sellainen jossa olisi puita vähemmän edessä :)

Kevättä kohdenhan sitä mennään, mutta ei vielä pysty ajattelemaan siemeniä ja muuta sellaista, kun on vaikea uskoa että nuo hanget korkeat nietokset joskus katoaisivat.
Linnuille olen sentään laittanut ruokaa useampaa sorttia, jotta niitäkin vois nähdä enemmän ja vaikka kuvata.

 Tuo toinen vana tästä amarylliksestä lähti kasvamaan vähän kummalliseen suuntaan.

Lähes vaakasuoraan 

Ai niin, sain tämän itelleni ostamani joululahjan koottua :D

Oli toisi vaikea palapeli.6 kommenttia:

 1. Meilläkin leiskui taivas puhaisena aamulla. Ihanaa, että valo lisääntyy.

  VastaaPoista
 2. Ruskot ovat runsaissa väreissään tosi kauniita! Talvesta kun muutoin lähes puuttuu värit, niin sentään taivas tarjoaa välillä värejä sydämen kyllyydestä.

  VastaaPoista
 3. Kovin on matalalla aurinko vielä. Eilen kun ajelin kauppaan, niin kaivelin aurinkolasit esille keskipäivällä. Sitten tulikin hieno punainen hetki illansuussa, samantapaiset värit kuin tuossa sinun yläkuvassa.

  Kevät tulee ennen kuin huomaammekaan.

  VastaaPoista
 4. Kevättä kohti sentään mennään, vaikka hitain askelin.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti kätesi paranee pian. Onneksi mennään kohti kesää...

  VastaaPoista