tiistai 27. maaliskuuta 2018

Vähän pääsiäisen väriäViikko alkoi samoin kuin edellinenkin, eli haavanhoidolla terveyskeskuksessa. Sitten vielä viime perjantaina alkoi hampaassa tuntua jotain outoa, mietin ja mietin mitä pitäis tehä. Maanantaina aloin soitella jos pääsis terveyskeskukseen hammaslääkäriin. Kahdesti soittelin maanantaina, aamuajat meni,  eikä ollut tarpeeksi kriteeriä päästä iltavastaanotolle. Ja tänään sitten valmistauduin soittamaan heti klo 8,00 hammashoitolaan ja sainkin ajan. Niinhän se sitten hampaan ironainen osa piti poistaa ja juuri sitten myöhemmin joskus. Vanhuus ei tule yksin. Olen -60 luvun lapsi, ei ollut aktiivista hammashoitoa silloin ja vielä kai "perinyt" huonot hampaat.  Mutta näillä mennään toistaiseksi. Onneksi ei ole särkyä.

Maanantaina oli sen verran vähän pakkasta päivällä, että uskalsin ostaa tulppaanit. Kovalla pakkasella kun pitää kävellä ja odotella busseja, ei paleltuvia uskalla ostaa. En ole keltaisia ostanut useinkaan, mutta nyt pääsiäisen kunniaksi ostin ja senkin takia kun ei ollut muitakaan kivoja värejä kaupassa.

Sisälle otetut vaahteran kukatkin kukkivat ja vaahteran kukat ovat minusta niin ihania, ainakin ulkona kun milloin kukkivat.

Sitten muutamia lumisia kuvia. Lumisimpia paikkoja kuulemma löytyy Itä-Suomesta. Mutta meilläkin sitä on ihan liikaa.

Huomaa talon räystäs näkyy vähän.

polku liiteriltä pihaan

Kunnan keskuksessakin on ihan kivasti lunta. Mutta kirkko vielä näkyy (se on mäellä)
 
Pakkasia on ollut öisin, mutta hieman sulamista olen huomannut, kun olen kylvänyt puuntuhkaa hangelle polkujen vierelle. Pikkasen on kuoppaa tuhkan kohdalla. Moi vaan taas!
Kiitokset kommenteista :)


11 kommenttia:

 1. Vaahterankukat ovat erittäin kauniita!
  On paljon lunta. Meilläkin on samanmoisia polkuja pihalla...

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia ja mahtava talvikuvat.
  Täällä tulee koko ajan lisää lunta, Ei se kevät vielä tullutkaan. Mukavaa viikonjatkoa,

  VastaaPoista
 3. Ihanat vaahterankukat! Onpa lunta. on täälläkin, muttei ihan noin paljon.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kevätvärit. Meilläkin katosi naapurin ikkuna näkyvistä. Ikinä ei ole ollut meillä näin paljon lunta /noin metri meillä Nurmeksessa.

  VastaaPoista
 5. Melkoiset lumimäärät.
  Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kukat. Onpa siellä paljon vielä lunta. Hyvää pääsiäisen odotusta:)

  VastaaPoista
 7. Meillä on lunta varmaan se metri. Katolta pudotettiin lumet ja ikkunat oli puolilleen ummessa. Odotan kauhulla kevättä mihin kaikki vesi mahtuu. Keltaiset tulppaanit on minun lemppareita!

  VastaaPoista
 8. Kauniit tulppaanit ja vaahteran kukat! Täälläkin on vielä reilusti lunta, noin metrin verran, ja tuhkakonstiin turvauduttiin mekin, mutta tosi hitaasti nuo tuntuvat sulavan. Viikon päähän on luvattu tänne jo reilusti plussaa, joten jospa se kevääntulo sitten nopeutuisi.:)Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista