torstai 27. joulukuuta 2018

Menihän se tämäkin joulu

Hienostihan tuo meni joulukin tässä opetellessa pyörähtelemään ja etsiessä yhtä ja toista tarviketta. Ei ole vielä tavarat asetuneet paikoilleen eikä edes kaikki tarvittavat löytyneet. Jotenkin köpelöä on laitella ruokia uudessa paikassa. Suurin osa joulukoristeista sai viettää aikaansa paketissa, ei ollut mihin laittaa, mutta helpommallahan pääsee niitä raivatessa pois.

Aukenihan tämänkin amaryllis
Hyasintit eivät tuoksuneet tänä jouluna mulle yhtään, ainakaan vielä. Sain nimittäin vähän ennen joulua flunssan, eikä oikein mikään tuoksu tai maistu. Onneksi ei sentään ollut kuumetta.

Ruokia laitoin vain pienen kinkun, uunilohen, uunipaistin, karjalanpiirakat, rosollin  ja bataattilaatikon. Pari rommi-suklaakaakkua on mennyt ja  pieni annos Paraisten pipareita.
Suklaakonvehdit eivät nyt maistuneet jostain syystä, mikä on mulle kyllä aika outoa, olisko flunssalla osuutta tähänkin.  Vieläkin on joku suklaapaketti avaamatta.
Lahjoja ei tullut ostettua itselle, eikä muille yhtään. Ei vaan nyt yhtään ole inspiraatiota, eikä tarvetta. Meillä kun ei ole tässä yhtään pieniä lapsiakaan enää. Saa ostaa itelleensä jokainen mitä tarvitsee.

Sensijaan tuli ostettua uusi tv, kun entinen oli niin pieni, ja kun tuli juuri tarjoukseen se mitä katseltiin jo ennen joulua. Nyt saa katella vaikka youtubevideoitakin isommasta ruudusta ja vaikka mitä, ei ole vielä kaikkia oppinut löytämään sieltä.

Klementiinit olivat halpoja ennen joulua, niin niitä on tullut syötyä

Täällä kaupungissa minusta joulunalushössötys näytti paljon voimakkaammalta kuin ennen maalla.  Saa nähdä miltä tää raketti- ja  vuodenvaihdehössötys nyt loppuvuonna näyttää. Ite ei ostella raketteja,  ei enää moniin vuosiin, ihan suosiolla voi katella muiden paukuttelua, jos huvittaa. Tai sitten piiloutua peiton alle korvatulppien ja kirjan kanssa.

Nuppuja on tuossa kukassa vielä ainakin 7 kpl lisää, kun tuo yksi on auennut. Jos vaan onnistuvat aukeamaan. 
Nyt kyllä vähän valjulta näyttää tuo valkea amaryllis, punainen olisi ollut pirteämpi väri. 
Muutenkin aika hailea joulu oli täällä, ei ollut joulunmakuinen eikä värinen. 
Tästä on hyvä parantaa seuraavan joulun tunnelmaa!7 kommenttia:

 1. Voi kun on kaunis tuo valkoinen kerrottu amaryllis. Aina se ottaa oman aikansa ennenkuin tottuu elämään uudessa kodissa. Minulla on myös täällä omassakodissa aika iso Hd- televisio siis se teräväpiirto ja olen jo oppinut siitä katsomaan mm. Yle Areenaa. Nyt on joulu ohi ja uusi vuosi oven takana. Vuodet vierivät tässä iässä liian nopeasti. Kaupunkielämässä voi olla omanlaisensa viehätys, kun siihen tottuu. Minullakin on pakko olla oma auto ja ajokortti mutta koskaan ei tiedä mitä elämä tuo eteen.

  VastaaPoista
 2. just niin....ensi jouluna sitten teen toisin/ja koristeetkin löytävät paikkansa.
  Kauniisti kukkivat joulukukat sinulla.ja paljon nuppuja oottamasa avaamistaan...
  tuo hedelmä asetelma ,kaunis!!!!!
  Mukavia välipäiviä!!!sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Minusta valkoinen amaryllis on kauniimpi kuin punainen! Itse sain onneksi valkoisen tuliaislahjana. En ole punaisten kukkien ystävä. Hyvää uuden vuoden odostusta sinne uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään kyllä tuosta valkoisesta amarylliksestä. Meillä on puna-valkoraidallinen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis amaryllis. Minulla on myös flunssa ja Mikkikin on poissa, joten aika vaisu joulu on ollut.

  VastaaPoista
 6. Kaunis valkoinen amaryllis. Pian se joulu taas meni. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä:)

  VastaaPoista
 7. Minusta valkoisessa amarylliksessä on puhdasta kauneutta isosti. Kerrottuna vieläkin isommin. Ja Joulu tulee sekä menee muutamassa päivässä. Minä ainakin olen ihan huojentunut, kun saan vähäiset koristeet kipata taas vuodeksi kaappiin takaisin.

  VastaaPoista