keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Maaliskuun alkupuolella

Onhan taas aikaa kulunut, maaliskuu alkoi tosi kylmänä. Noin -20 asteen pakkasia oli tänäkin aamuna. Laskiainenkin meni ilman yhtään laskiaispullaa!

 Mulla kuun vaihteessa tuli taas muutos elämään. 
Sain nimittäin avaimet uuteen asuntoon :)
Tässä olen pakkaillut tavaroita ja siivonnut siellä ja täällä vähän kaapin hyllyjä kerrallaan. Joitain herkempiä tavaroita olen kulkiessani vienyt jo uuteen kämppään. Se on ihan uusi asunto, joten siellä ei ole paljoa siivoamista.

Nämäkin ihanat tulppaanit ehtivät jo kuihtua, minusta tuo väri oli tosi ihana, oranssia ja kellertävää.
Maljakot on viety nyt uuteen asuntoon, etten enää osta tähän asuntoon kukkia.
Uusi asunto on pieni, mutta kun se on minusta niin hyvällä paikalla, uusi ja edullisempi, niin koetan mahtua sinne rojuineni.

Haitula patsaita Näsinpuistossa
Tämän patsaan teemaa saa vieläkin varoa kun kulkee tuolla kaduilla. 
Välillä on jääkenttiä, ja pitää varoa pyllähtämistä.

Tämän kuun aikana aion siirtyä sinne uuteen paikkaan. Muuttoautoa ei vielä ole varmistettu, mutta kilpailutus on jo tehty ja tarjouksiakin tuli. Katsotaan nyt milloin saan kuljetuksen :)

Kuvissa on Kirsi Kunnaksen runoihin perustuvia Haitula-patsaita, joita nyt joku aika sitten löysin lisää kun kävelin Näsinpuistossa.

Täytyy perehtyä enemmän näihin Tiitiäisen satupuu-runoihin ja mistä näiden patsaiden aiheet on.
Nämä ovat jotenkin niin valloittavia!

Muuttaminenhan on sinänsä tuttua, kun vasta  ½vuotta sitten muutin tänne. Osa tavaroistakin on vielä entisissä pakkauksissa.  Olen taas huomannut senkin, että vähemmilläkin tavaroilla olisin voinut muuttaa tänne, koska en ole moniakaan tavaroita tarvinnut laatikoista tonkia.  En tiedä mitä tekisin lukuisille valokuvakansioille, ne ovat tosi painavia muutettavia. Eikä raaskisi lasten vanhoja kuvia hävittääkään. Joten ehkä varastoin ne vaan.

Mulla menee nyt taas tämä- ja ensi viikko varmaan tämän muuton kanssa ja välillä käyn tervehtimässä erästä vanhus-ystävääkin.

Uudessa talossa on sitten erilainen nettiliittymäkin, jotan en tiedä miten sen saan toimimaan. Mutta yritän lukea teidän postauksia, vaikka en itse kirjoittelisikaan mitään. Mutta katsotaan sitten. Läppärin voi tietysti kuljettaa vaikka minne. Kännykällä en ole oppinut vielä kirjoittelemaan.

Sydämeenkäyviä taimien kasvatusjuttuja teillä muilla on jo ollut. Voi voi, mulla ei nyt enää tule mitään taimia eikä  kylvöksiä. Tai onhan siihen pääsiäiseen vielä aikaa, jos kasvattais pääsiäisruohoa.
Eipä mene kauaa enää kun alkaa olla Suomessakin Puutarhamessuja, saa nähä pääseekö sinne käymään. Sieltä voisi sitten hankkia taimiakin!
Mutta muutan ensin ja asetun, toivottavasti tuntuu kodilta sitten!
Mukavia kevätpäiviä!



11 kommenttia:

  1. Uusi asunto kuulostaa kivalle. Onnea muuttoon!

    VastaaPoista
  2. Uutta asuntua on kiva laittaa oman näkööseksi.

    VastaaPoista
  3. Onnea uuvelle asunnolle. On siinä muutossa oma hommansa ja tavaroitten järjestämisessä.
    Hyvvee maaliskuuta.

    VastaaPoista
  4. Onnea uuteen kotiin. Hyvää maaliskuuta:)

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin ja onko sinulla siellä parveke. Jos on siellä voi kuitenkin jotain kasvattaa ja laittaa. Minulla on paljon myös valokuvia kansiossa joita olen ajatellut jakaa. Kysy sinäkin jos vaikka lapset haluaisivat osan. Kivahan niitä on säilyttää kuitenkin.

    VastaaPoista
  6. Mukavia uutisia. Onnea uuteen kotiin!
    Hienoja patsaita. Tiitiäisen satupuuta tuli lapsille luettua, mutta ihan äkkiä en noihin patsaihin löydä yhteyttä. Ehkä voisi vähän sitä kirjaa vilkaista.
    Mukavaa huomista naistenpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  7. Vai sellasta tiedossa. Onnea tulevalle uudelle kodille :)
    Kaikenlaista tavaraa sitä kertyy vuosien ja vuosikymmenten saatossa. Joistakin voi ehkä luopuakin jos siltä tuntuu. Isommasta pienempään muuttaminen karsii pakosta tavaraa.

    VastaaPoista
  8. Uusi on aina uusi, onnea ja voimia muuttoon!
    En minäkään ole mitään siemeniä kylvänyt, enkä aiokaan. Mun kasvattamiset menee aina niin mönkään, että mieluummin ostan valmiit taimet. Hyvä jos saan sisäkukat pysymään hengissä. Niitäkin kuolee aina silloin, tällöin ja syytän siitä ilmalämpöpumppua. Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
  9. Onnea ja iloa uuteen asuntoon ja sitä ennen voimia muuttoon!

    VastaaPoista
  10. Onnea uuteenkotiin,ja paljon voimia "muutto touhuihin"
    Puutarhalla voi käydä vaikka vain katselemasa ,paljon "silmänruokaa",jos parveke Oikein ihanaa Naistenpäivää,Emilie!!!
    Halauksin Liisa:)

    VastaaPoista
  11. Tsemppiä muuttotouhuihin ja onnea uuteen kotiin, kun pääset sinne asettumaan! Toivottavasti sinulla on siellä parveke tai patio, jotta pääset vähän puutarhuroimaan. Pienessäkin tilassa voi tehdä kaikenlaista!

    VastaaPoista