perjantai 31. tammikuuta 2020

Ensimmäinen kuukausi tätä vuotta

Kuukausi on jo mennä viilettänyt loppuun asti. Enkä tiedä mihin on mennyt, miten tämä on kulunut niin nopeaan.

Olen ulkoillut jonkinverran joka päivä, ja muutamia aurinkoisia päiviä oli jo. Kävin myös muutaman kerran kuntosalilla. Vapaaehtoisena kävin ystävää tapaamassa neljänä päivänä. Muutamia työtunteja on ollut myös.

Kävin pitkästä aikaa kampaajallakin lyhennyttämässä haivenia 💇 ja hammaslääkärissä oli viimeinen käynti tällä kertaa onneksi, sitten joskus yli vuoden päästä voi kysellä tarkastusta jos siltä tuntuu.

 On tullut alustava eläkepäätöskin, mutta stressiä on ollut näiden"paperitöiden" kanssa. Sinnetänne on pitänyt lähettää lisätietoja ja todistuksia, jotenkin nämä stressaa niin paljon. Etsi vanhoja papereita, tai jostain muualta todistuksia, ota niistä kuvat ja muokkaa niitä että näkyvät kun lähettää ne netissä jonnekin. Vielä ei lopullista eläkepäätöstäkään ole tullut.
Enpä ihan kuvitellut näin paljoa stressiä olevan eläkkeelle pääsyssä. Mutta ei voi mitään, ei kai tätä enää peruakaan voi  😫

Kuukauteen kuului vähän joulusta toipumista, muutama lumisateinen päivä ja lumien sulaminen.
Aurinkoisia kävelylenkkejä Ja mukava Helsingin reissu, vaikka yksin siellä kävinkin. Saipahan rauhassa katsella. Kahdeksan kirjaa luin, tai yksi niistä oli äänikirja. Aika hyvin tuli luettua ja kahdet sukatkin neuloin, kolmannet on kesken vielä.

Eilisestä lumisateesta ei tullut otettua kuvia. Ei nyt oikein uusia kuvia ole tullut otettua. Oli aikamoinen räntäsade eilenkin kun kävelin tuolla.

Kiitoksia kommenteista ja Oikein hyvää Helmikuun alkua!
"Jollei tammikuu pauku, niin kyllä helmikuu helisee" Suomalainen sananparsi

8 kommenttia:

  1. Paperihommat on kyllä niin työläitä. Ainakin, kun ei ole aikanaan tullut laitettua kaikkea yhteen ja samaan paikkaan talteen ja sitten kun jotain pitäisi jostain jotain varten etsiä, mulla ei ole mitään hajua mistä aloittaisin. Kai sitä on silloin kauan sitten ajatellut, että "tuskin näitä mihinkään tarvii".

    Helmikuun helistystä odotellessa toivottelen stressivapaata viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei kuitenkaan kovia pakkasia tule :)
      Mulla on paperit laitettu kansioon kyllä. Mutta kaikesta ei tule papereita, ei ole tullut palkkatodistuksia automaattisesti, ne pitäisi ite tulostaa, eikä ole tulostinta. Kysellään vielä vuosien takaisia palkkoja, en ymmärrä.
      On pitänyt oppia netistä läpparille niitä "tulostaa" jotenkin. Joidenkin tulostaminen on tuottanut tuskaa, ei suju ihan äkkiseltään. On se nyt hyvä kun on tulorekisteri, niin näkevät sieltä.
      Kun vielä olen herkästi stressaava ja introvertti, ei pysty soittelemaankaan puhelimella jos ei ole täysin pakkotilanne.

      Poista
  2. Mukavalta tammikuun touhut tuntuu,lukemista,musoeita/näyttelyjä,ja neulomisia;)
    Uusi kuukausi,,uudet metkut;)))
    ..elähän Emilie hättäile,;))),kyllä Sinä kissaa vielä ulkoilutat?? "hihii;))
    ihania nuo sananparret!
    Mukavaa viikonloppua!....
    JA ALKAVAA HELMIKUUTA!!,Sinulle Emilie!!

    VastaaPoista
  3. Aika paljon olet saanut tammikuuhun toimintaa mahtumaan. Saapa nähdä, millaisen helmikuun saamme. Huomennahan se alkaa.
    Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Asioiden hoito on raskasta ja papereiden skannaaminen eri tahoille on tosi raskasta. Mutta yritä nyt jaksaa hetki vielä, niin lopussa kiitos seisoo. Eli eläke!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Yhtä paperisotaahan tuntuu nykyysin kaikki olevan. Eiköhän se siitä seleviä. Hyvää helemikuuta! Toivottavasti ny ei oikee kauhiasti helisisi.

    VastaaPoista
  6. Tammikuun talvisia tunnelmia!
    Leppoisaa viikonloppua toivottelen sinulle täältä kukkivien mantelipuiden katveesta!

    VastaaPoista
  7. Joskus tuntuu, että yksinkertaisista asioista saadaan varsin monimutkaisia! No, toivon mukaan eläkepäätös pian tulee!

    VastaaPoista