torstai 18. kesäkuuta 2020

Keskikesän juhla- ja juhannus

Huomenna on jo juhannus aatto. Lehdestä sai lukea jo tänään, että kaupunkilaiset pakenevat pois kaupungeista, ja maanteille on ruuhkia tullut. Saa nähdä onko huomenna jo rauhallisempaa kaupungilla. Itsellä ei juuri muutu elämä mitenkään juhannuksen takia, koska ei ole minne mennä sen kummemmin viettämään juhannusta. Sattuneesta syystä en edes kai paista piirakoita, vaikka niitä jäi joulusta paistamatta pakkaseen. Yhtään makkaraa, cocakolaa, tai oluttakaan en nauti, vaikka niitä lähikauppa mainostaakin. Jäätelöstä nautin kyllä ja jos hakis vielä huomenna sienisalaattia kaupasta ja  nauttisi perunoiden kanssa. Katsotaan!


Jostain syystä on nyt alkanut kuumuus vaivata, eli ulos ei oikein voi mennä päivällä jos on näin kuuma. Parvekekin on ihan mitääntekemätön päivällä. Tänään oli mukava ajella pyörällä, kun oli vähän viileaämpi päivä, toisin kuin monena edellisenä päivänä.
Kai sitä on tullut vanhaksi.

Ruusut kukkii nyt hienosti tuolla kaupungilla


Nämä Pimpinellat Hatanpään arboretumissa

Jos ei muuta keksi tietysti vois lähteä keräämään roskia kaupungille. On mulla kyllä käsityö ja kaksikin kirjaa luettavana.

Näitä päivänliljoja oli mullakin ennen omassa puutarhassa

Hyvää Juhannusta teille!

13 kommenttia:

  1. Kiitos samoin sinulle hyvää juhannusta.❤️😊

    VastaaPoista
  2. Hyvää juhannusta sinulle,! samanlaisia ne päivät on minullakin eläkkeellä ollessa, paitsi että eka gillaukset tyttärien kanssa, ja naapurista kuuluu kovaa musiikki, sit lipun nostan salkoon, ehkä tulee valvottua kolmeen, juhannuspäivänä sit nukun pitkään.

    VastaaPoista
  3. Täällä kans ihan normiviikonloppu eli kaupunkijuhannus, ei ole oikein erikoista jussitunnelmaa, kunhan on vaan ja köllöttelee=)
    Nukavaa cityjussia=)

    VastaaPoista
  4. Hyvää juhannusta siullekkin!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kukkaloistot siellä on! Täälläkin oli eilen jo viileämpää ja satoikin, ja tänäänkin on taivas harmaana ja tuulee. Eilen tuumin, että sellaisena pilvisenä ja harmaana kesäpäivänä on jotenkin kiva vaikka virkata jotain. Aloitinkin yhtä liinaa, mutta en tiedä, jaksanko jatkaa sitä, kun olin vähän kahden vaiheilla mitä virkkaisin. Meillä ei kanssa juhannus kovinkaan arjesta eroa. Hyvää juhannusaikaa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Nice post, I follow your blog # 155 , would you like to follow back?

    https://insandfashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Eipä se meilläkään juhannus poikennut paljonkaan muista viikonlopuista. Nuorenahan se oli suuri juhla, enää ei viitsi innostua. Nautitaan nyt kuitenkin kesästä niin kauan kuin se kestää.

    VastaaPoista
  8. Mukavaa juhannuksen jälkeistä elämää. Kyllä nyt lämmintä piisaa🌞🌞🌞🌞🌞

    VastaaPoista
  9. Juhannus oli ja meni, eipä täälläkään ihmeemmin sitä vietetty. Makkarat kyllä syötiin ja limsat juotiin.
    Minäkään en tykkää näin kuumasta, päivällä ei pysty olla ulkona juurikaan, nipin napin varjossa.

    VastaaPoista