lauantai 8. elokuuta 2020

Kesäkatu kuuma

 Tervehdys tänä helteisenä lauantainakin!

Ajelin Kehräsaaren ympäristössä fillarilla ja napsin kuvia. Ei juuri muuta kummallista ollut  silläkään reissulla. Pojan kanssa käytiin toisten perillisten kämpällä. Kuumaa oli jotta tuloreissulla meinas läkähtyä. Ehkä suolanpuutetta oli, koska niin hiki tulee.

Ruuaksi tein sitten kaalilaatikkoa, piiitkästä pitkästä aikaa. Olo korjaantui kummasti, kun sai ruokaa.


Olisi tuolla ollut jotain tapahtumiakin torilla yms, mutta ei nyt huvita lähteä mihinkään. Kuumuus ja sitten tämä koronan leviämistilanne vielä pelottaa.

Viime vuonna olin tänään kiertelemässä tapahtumissa ja Vanhassa kirkossa oli Tuure Kilpeläinen laulamassa gospelia. Kirkko oli tupaten täynnä, kuin turusenpyssy. En nyt lähde... 

Onko teillä ongelmia roskapostien kanssa?

 Mulle oli vanhoihin postauksiin ilmaantunut epämääräisiä kommentteja. Nyt vasta huomasin, en tiedä onko olleet jo pitkäänkin!  Hankala löytää ne ja poistaa sitten yksitellen, koska eivät olleet menneet roskapostikansioon.

Moi vaan ja hyvää lauantai-illan jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Jee. Laitoin eilen jonkun kommenttien tarkistuksen päälle, niin kaksi roskapostia oli jäänyt sinne, kiva nyt sain ne heti poistettua!

    VastaaPoista
  2. Tänään on ollut melkoisen kuuma päivä. Ei ihme, jos fillaroidessa sinulle tuli hiki.
    Välillä tulee roskapostia, onneksi ei kovin usein. Poistan ne heti.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin "helle-päivä"
    ..korona tais tulla jäädäkseen:((😷😟
    Ihanaa kaalikeittoa!!:)
    huomiseen! :))
    Pitääpä tarkistaa ,,vanhat kirjotukset?

    VastaaPoista
  4. Eipä ole blogiin tullut roskappotia. Oli niin lämmin päivä että nukuin sen pois=) Eli oli vähän univelkaa niin tuli torkuttua.
    (Viime vuonna olin tänään..Olisko Viime vuonna tähän aikaan, tai: Tasan vuosi sitten...)

    VastaaPoista
  5. Kuuma ol tiälläkin, meinattiin lähtii käymään marjassa, helteen tautta siirtyy alakuviikkoon. Kostiita kuin tropiikissa. Uamulla lattiitkin tuntuu kosteilta kun ikkuna auki nukutaan. Kannattaa kyllä kiertee nuo joukkotapaamiset. Muutaman kerran on tullu roskapostii, poistan ne heti.

    VastaaPoista
  6. Minäkin ajattelin eilen mennä kävelylle, mutta tuntui niin kuumalta etten jaksanut, oman pihan reunasta keräsin vadelmia puuron päälle, siinä ei sen enempää ole. Joskus on jotain roskapostia tullut, harvoin.

    VastaaPoista