lauantai 22. helmikuuta 2020

Sadetta ropisee ikkunaan

Vesisade vaan ropisee ikkunaan, ja tuulikin puhaltelee vielä lisäksi.
Kävin kävelyllä aamupäivällä jo, koska ajattelin sateen vaan yltyvän päivän mittaan. Ja niinhän kävikin.

On kyllä tuollainen olo, kuin kengässä olisi ja katselisi vain tätä"ikisadetta"

Tämä viikko menikin hyvin pienen matkan merkeissä. Olin ystävän 70-vuotispäivän rääppiäisissä. Koska en päässyt virallisena päivänä juhliin. Enkä mitään "juhlia" varsinaisesti kaipaakaan itse, riittää kun saa rauhassa seurustella hänen kanssaan, enkä mitään häliseviä porukoita.
Minäkin olen senverran introvertti, etten tykkää paljosta vierashälinästä. 
Nämä kukat ovat sieltä kuvattuja.




Kävimme ystävän kanssa syömässä ravintolassa, koska hän ei yleensä lähde mihinkään ulos syömään, eikä miehensäkään lähtenyt meidän mukaan :)
Mutta oli ihan kiva. 
Käytiin erilaisessa kaupassa ja löysin ihan helposti itselleni mustat farkut, joita olet etsinyt pitkään. Sattumalta ne sitten löytyy, ei etsimällä!

Vanhemmiten on vaan hankala nukkua vieraassa paikassa, varsinkin nyt kun oli hurja myrsky siellä ja kattopellit piti kamalaa pauketta. 
Meni yöt valvoessa. Tai ainakin parin tunnin unilla. 
Bussissa istuminenkin jotenkin lamaannuttaa, ei tullut paljoa käveltyä tällä viikolla. 
Yleensä pyrin kävelemään tunnin päivässä ja se tulee tehtyä täällä kotosalla ihan helposti.

Tullessa olisin ostanut taas yhden viherkasvin Kampin Plantsusta, mutta en oikein sopivaa löytänyt.
Haluaisin anopinkielen, sellaisen keltareunaisen. 
Täytyy jatkaa etsimistä. Nyt on ainakin tulppaaneita jostain ostettava.
Ensi viikolla voisi myös vaihtaa multia kukille, ajattelin ostaa sitä sammalmultaa nyt, mutta saas nähä löydänkö mistään lähistöltä. Ja jaksanko kantaa säkkiä...

Harmaata on maisemassa nyt, ei voi mitään.

Talvilomaviikko on ensi viikolla. Ei ole lapsille pulkkamäkeä täälläpäin tiedossa.
Kunhan takki kuivuu, niin uudelleen ulos on lähdettävä, ei pidä antaa sateelle periksi.

9 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan parhaalta tuo tapaaminen rääppiäisten merkeissä ystäväsi kanssa. Täällä toinen introvertti tykkäisi myös enemmän tuosta kahdenkeskisestä tapaamisesta kuin suuremmasta vierasjoukosta.
    Sateista ja ennen kaikkea tuulista on täälläkin päin ollut viime päivinä. Hiihtolomalaiset eivät ole hiihtämään päässeet eikä muitakaan talvisia harrastuksia voi harrastaa.

    VastaaPoista
  2. Onpa hauskan näköinen, mikähän tuo oikein on ? Ei voi pahempi ilma olla, vaikka ei meillä sellaisia tulvia ole kuin jossain ulkomailla, mutta on tuo aurajokikin noussut aika korkealle.

    VastaaPoista
  3. Täällä on satanut kovasti koko päivän... autolla käytiin pikaisesti kaupassa ja sitten oli vieraita... ja katsottiin hengellinen dvd, kertomus Paavalista, toisen vieraan kanssa. Toinen lähti aiemmin.

    VastaaPoista
  4. Ompa hauska tuo poika kengässä. Löytyykö ihan omasta pihastasi.
    Viralliset juhlat ovat kauhistus, mutta kunnon rääppiäisissä on paljon mukavampaa. Teillä on ollut varmasti viihtyisää kahdestaan juhlia.

    VastaaPoista
  5. Siton palio mukavempi kyläällä kaikes rauhas.
    Saretta o piisannu tääläki. Piha lainehtii samalla lailla ku normaalisti kevääsin lumien sulamisen aikoohi. No, lumethan o sulanu nykki. Hyvä tapa, kävellä tunti päiväs.

    VastaaPoista
  6. Kyllä oma sänky on paras. Tuullu on meilläkin ja puita kuatanu. Vettä vaakaan on tullu ja lumet on suanu kyytii. Kävely tekköökin hyvvee ja ympäristön tarkkaileminen on mukavoo. Hauska tuo kenkä!

    VastaaPoista
  7. On ollut kovin tuulista keliä täälläkin, jotenkin kummallinen tämä talvi on kaikenkaikkiaaan...

    VastaaPoista
  8. Minäkään en nauti ihmisvilinästä, mutta sivusta seuraan mielelläni miten ihmiset kävelevät esimerkiksi kadulla tai kauppakeksuksissa. Tuollainen yhdessä oleminen on hauskaa ja rentouttavaa. Vieläpä jos voi tehdä löytöjä samalla.

    VastaaPoista
  9. Harmaata on ollut, ehkä joka toinen päivä. Myrskytuulet myllää ja pitää oikein keskittyä, mitä tekee. Joskus ei edes pistä nenää ulos kuin pakosta. Onneksi on pieniä ilon aiheita. Ja ihan parasta on kun löytää sen, mitä on kauan etsinyt. Aurinkoista uutta viikkoa!

    VastaaPoista