perjantai 19. lokakuuta 2018

Tervehdys pitkästä aikaa

Heipparallaa pitkästä aikaa. Enpä oikein tiedä mitä kirjoittaisin. Toisaalta on paljon, mutta toisaalta ei mitään kirjoittamista. Elämä on muuttunut, minä olen muuttanut. Ei ole enää omaa pihaa, ei puutarhaa, ei syystöitä, elämä uusiksi. Eikä tarvitse, eikä saa haravoida :)

Asun nyt kerrostalossa. Hirmuisen paljon kaikkea tavaraa joutui hävittämään, kun muuttaa ok-talosta pois. Ihan järkyttävää. Tärkeimmät olen ostanut, kuten sängyn ja pöydän + tuolit, siivousvälineet ja pesukoneen, kahvinkeittimen. Entisestä ei paljoa tullut mukana tänne, suurin osa tavaroista on vieläkin varastoituna entiselle kotiseudulle. Ehkä  ne sieltä kohta kulkeutuu tänne.

Aikamoista minimalismia on joutunut opettelemaan, yhtäkkiä huomaa ettei ole astioita, kattilaa, juustohöylää. Hupsista, miksi en sitäkään älynnyt pakata matkalaukkuun.
Olevinaan pakkasin kaikista tarvittavimmat asiat ensiksi mukaan. Onneksi on lautanen ja ruokailuvälineet. Toivottavasti tavaraa ei ala kerääntyä taas liikaa, ainakin nyt olen päättänyt olla keräämättä mitään liikaa.
Onneksi sain netin tällä viikolla, kameran laturi on vielä hukassa, enkä ole kuviakaan ottanut kuin kännykällä muutaman.
Ei TV:tä, onneksi nyt netin kautta voi katsella "tärkeimmät" ohjelmat.
Sain kyllä asunnon pian kun tulin tänne, vaikka lähtiessä ei ollut tietoa asunnosta.  Jos olisi tiennyt, niin tietysti olisi kuljetuttanut tavarat mukana heti.
Onhan tässä asunnon laitossa ollut ongelmia, ei kaikki mene niinkuin "strömsöössä". Mutta oli hyvä kun saatiin talo myytyä, ei se olisi sielläkään eläminen ollut helppoa, jo siinä tuli oltua kuitenkin 15 vuotta joista kaksi viimeistä yksin. Nyt voin järjestää elämisen miten itse tykkään, ja kyllä se tästä varmaan alkaa sujua, kunhan alkuhankaluuksista selviän.

En tiedä mitä teen tämän blogin suhteen. Mitä ihmettä kirjoitan, mutta ainakin seuraan teidän blogejanne, ehkä löydän sieltä uusia ideoita.  Ainakin sisustaminen nyt kiinnostaa, vaikka itse en osa sisustaa, joten ei tule sisustusblogia tästä. Käsityöt on ennen kiinnostaneet, tosin saa nähdä miten nyt jatkossa. Sukan neule ainakin on ihan alkutekijöissään. Katkaisin langat ja virkkasin niistäkin isoäidinneliöitä peiton jatkeeksi. Parvekkeelle ei talveksi mitään voi hankkia. 
Mutta katsotaan eteenpäin elämässä, lepään ja rentoudun nyt kun talontyhjennys-, muutto-, yms stressi on helpottunut. Ehkä joskus vielä kamerankin kanssa kuljeskelen.

Oikein hienoa syksyn jatkoa kaikille täällä kävijöille! 



14 kommenttia:

  1. Varmasti ollut kaikenlaista hässäkkää sinulla. Onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin <3 Kiva oli kuulla kuulumisiasi!

    VastaaPoista
  3. Onnea ja iloa uuteen kotiin! Muutossa sitä huomaa, miten paljon tavaraa vuosien varrella kertyykään.

    VastaaPoista
  4. Onnea uuteen kotiin!
    Kyllä se siitä järjestyy kaikki ajallaan.
    Ja mitä postauksiin tulee, uskon että löydät jutunjuurta. Minä ainakin seurailen:)

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin! Varmasti on ollut työtä omakotitalon tyhjentämisessä. Kauhulla ajattelen sitä työurakkaa, jos oma talo kellareineen pitäisi tyhjentää. Kaikissa asioissa on hyvät ja huonot puolensa. Eiköhän elämä löydä uudet uomansa.
    Mukavaa kuulla kuulumisiasi, sekä nyt että jatkossakin.
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Onnea uuteen kotiin. Niinhän sitä sanotaan että, "kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu". Muutokseen tottuminen vie aina oman aikansa.
    Mukavaa ja kuulakasta syksyn jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  7. Onnea uuteen kotiin! Varmasti sinulla on ollut hurjasti työtä ja stressiä muutoksista. Toivon että viihdyt hyvin kaupungissa ja minä ainakin odottelen postauksiasi!

    VastaaPoista
  8. Vau onnea uuteen kotiin.Se on minusta ainakin vaikeata muuttaa uuteen paikkaan esim.Kun on tottunut asumaan siinä omassa ja vielä omakotitalossa on omaa pihaa työskennellä kukkien parissa,niin tuntuu kauhealta ajatella että niistä luopuis,en pystyis siihen.
    Minustakin on joskus tuntunut et mitä mie kirjotteleisin blogiini,mutta aina sitä jotain kehkeytyy,joten oottelen tänne postauksiasi innolla!
    Leppoisaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  9. Onnea uuteen kotiin ja lepää nyt rauhassa ja kyllä sinussa joku sisustus tai harrastus tai käsityö postaus ilmaantuu ihan varmasti . Sitä odotellessa. Sanoit että et ole sisustaja kuka meistä on sitten sisustaja ?

    VastaaPoista
  10. Iso elämänmuutos on nyt takanasi, joten onnea uuteen kotiisi! Kiva kuulla pitkästä aikaa sinustakin - kirjoittele joskus kuulumisia. Iloa ja valoa päiviisi!

    VastaaPoista
  11. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muutokseen!

    VastaaPoista
  12. Kaikkea hyvää sinulle Emilie! Onnea uuteen kotiin ja elämänvaiheeseen. Minä olen innostunut nyt Vallilan kangaista ja sisustan kotia Vallilan kankailla, kun ne ovat olleet nyt tarjouksessa. Lähinnä valmisverhoja. Siksi otin tämän esiin kun tuosta viimeisestä kuvasta tulee mieleen Vallilan kangas, kaunis kuva!

    VastaaPoista
  13. Onnea sinulle uuteen kotiin ja elämään muutenkin. Puolison kuolema on sinulla vielä 'tuore' asia, kun minulla siitä tulee tänään tasan 12 vuotta. Elämää on vaan pitänyt jatkaa, vaikka alussa tuntui ettei voi olla mitään elämää hänen jälkeensä.
    Minulla on kaksi kotia nyt. Olisin varmasti joutunut luopumaan tästä talosta ellei poika asuisi ihan lähellä. Eikä talot tahdo mennä kaupaksi näillä seuduilla ja hinta on alhainen. Minullakin bloggaus on hiipumaan päin mutta yritän aina jotakin sinne räpeltää.

    VastaaPoista